Φρεσκάρισμα και νέες τεχνολογίες για το Lexus CT 200h

Το βασικό μοντέλο της premium μάρκας αναβαθμίζεται κυρίως στον τομέα του εξοπλισμού

  • -
  • -

Σε περιορισμένης έκτασης σχεδιαστική ανανέωση υπέβαλε η Lexus το CT 200h. Το μικρομεσαίο αυτοκίνητο διατίθεται αποκλειστικά ως υβριδικό, έχοντας καταγράψει από τα τέλη του 2010 (όταν κυκλοφόρησε) έως σήμερα περισσότερες από 300.000 πωλήσεις.

Εν αναμονή της επόμενης γενιάς, η θυγατρική της Toyota λανσάρει την ανανεωμένη έκδοση του CT 200h, με μικρές αλλαγές στο αμάξωμα και την καμπίνα των επιβατών, αλλά και με ουσιαστικότερες προσθήκες στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Η νέα μεγαλύτερη μάσκα δίνει πιο επιθετική εμφάνιση στο πεντάθυρο υβριδικό αυτοκίνητο, ενώ τα φώτα ημέρας LED έχουν τοποθετηθεί πάνω από τους κύριους προβολείς. Πιο sport είναι η εικόνα του πίσω μέρους, χάρη στα φαρδύτερα φωτιστικά σώματα και τις έντονες ακμές στον προφυλακτήρα. Ποιοτικότερα υλικά, μεγάλη οθόνη 10,3 ιντσών στο ταμπλό και διχρωμίες στα δερμάτινα καθίσματα, ενισχύουν την πολυτελή εικόνα του Lexus.

Το ανανεωμένο CT 200h φέρει στον εξοπλισμό του το Safety System +, το οποίο περιλαμβάνει τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού: αποφυγής συγκρούσεων (PCS), ρυθμιζόμενο cruise control με ραντάρ, ειδοποίηση για ακούσια αλλαγή λωρίδας (LDA), ρυθμιζόμενα φώτα, αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...