Έρχεται το νέο SsangYong με έμπνευση από τον Παρθενώνα!

Το Rexton κάνει πρεμιέρα στην έκθεση της Σεούλ και οι πωλήσεις του θα αρχίσουν μετά το καλοκαίρι

  • -
  • -

Μετά τα Tivoli και XLV τα οποία γνωρίζουν εμπορική επιτυχία και στην Ευρώπη, η SsangYong προχωρά στην ανανέωση του στόλου των SUV της. Σειρά έχει το Rexton, το αυτοκίνητο που θα τοποθετηθεί στην κορυφή της γκάμας της κορεάτικης μάρκας.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του θα γίνει στις 30 Μαρτίου στο σαλόνι της Σεούλ και οι πωλήσεις του προγραμματίζεται να αρχίσουν μετά το καλοκαίρι. Στο χρονοδιάγραμμα περιλαμβάνεται και η ελληνική αγορά. Σύμφωνα μάλιστα με το δελτίου Τύπου του κατασκευαστή, στοιχείο έμπνευσης για τους σχεδιαστές του Rexton αποτέλεσε ο Παρθενώνας!

Tο νέο Rexton βασίζεται στην αρχιτεκτονική με τον κινητήρα εμπρός και την κίνηση πίσω, με νέο πλαίσιο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Quad-Frame και έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την POSCO, το μεγαλύτερο παραγωγό ατσαλιού της Ν. Κορέας. Το νέο πλαίσιο, τύπου σκάλας, χρησιμοποιεί ατσάλι υπερυψηλής αντοχής (giga-steel) 1,5 Gpa.

Παράλληλα, κάνει χρήση κατά 63% εξελιγμένου ατσαλιού υψηλής αντοχής, προκειμένου να προσφέρει μεγάλη στιβαρότητα, σε συνδυασμό με περιορισμένο βάρος. Έμφαση έχει δοθεί στην οδική συμπεριφορά, την ισόποση κατανομή βάρους στους δύο άξονες, τις επιδόσεις εκτός δρόμου και τα χαμηλά επίπεδα θορύβων και κραδασμών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...