MINI Seven: Όπως λέμε Austin Seven

Μια ειδική έκδοση για να τιμήσει το Austin Seven

  • -
  • -

Με σεβασμό στο παρελθόν και τη ματιά στο μέλλον, η MINI δημιούργησε μια νέα ειδικό έκδοση που ονομάζει Seven. Αυτή η έκδοση έρχεται στα πρότυπα του κλασικού Austin Seven με διάφορες αισθητικές αλλαγές που το καθιστούν ξεχωριστό. Θα είναι διαθέσιμο σε αρκετούς ιδιαίτερους χρωματισμούς Lapisluxury Blue, Pepper White, Midnight Black και British Racing Green, που θα κάνουν αντίθεση με την ασημί οροφή και τους ίδιου χρωματισμού εξωτερικούς καθρέπτες.

Στις αλλαγές συμπεριλαμβάνονται και οι ασημί λωρίδες στο καπό, τα σηματάκι στο αμάξωμα και οι μεγάλοι τροχοί 17 ιντσών στάνταρ και 18 κατόπιν παραγγελίας. Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν τα νέα σπορ καθίσματα με ιδιαίτερες επενδύσεις και η μεγάλη οθόνη αφής 6,5 ιντσών με σύστημα πολυμέσων και ηχοσύστημα από τη Harmon/Kardon. Επιπλέον, διαθέτει πανοραμική οροφή που ανοίγει ηλεκτρικά, καθρέπτες με auto-dimming, για να μην σας θαμπώνει τα φώτα και αισθητήρες παρκαρίσματος. Στα έξτρα θα βρείτε δερμάτινες επενδύσεις και μεγαλύτερη οθόνη αφής 8,8 ιντσών.

Το νέο MINI Seven θα διατίθεται σε δύο τύπους αμαξώματος με τρεις και πέντε πόρτες, με τον 3κύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων και τον κορυφαίο 2λιτρο για τις εκδόσεις S, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...