Δείτε την πρώτη αντιπροσωπεία της Lynk & Co στην Ελλάδα - Σε ποια περιοχή βρίσκεται;

Η Lynk & Co είναι ακόμα μία κινεζική μάρκα που έρχεται στη χώρα μας, με την πρώτη αντιπροσωπεία της να είναι ήδη έτοιμη. Πού βρίσκεται;

  • -
  • -

Το τελευταίο διάστημα αυξάνονται πολύ γρήγορα οι μάρκες αυτοκινήτων που είναι διαθέσιμες στην Ελλάδα, με τη συντριπτική πλειοψηφία να προέρχεται από την Κίνα, η οποία γενικότερα επιχειρεί να κάνει μία πολύ μεγάλη απόβαση στις ευρωπαϊκές αγορές.

Μία από αυτές τις εταιρείες είναι η Lynk & Co, η οποία έχει ενδιαφέρουσα γκάμα, αλλά και μία διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο κτήσης των μοντέλων της, καθώς το κύριο κανάλι πωλήσεων είναι η συνδρομή και δευτερευόντως η γνωστή, κλασική πώληση, τουλάχιστον στις ευρωπαϊκές χώρες που δραστηριοποιείται ήδη.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/bac9bd5cd6e7f7377d22e22b98fe55c6.jpeg

Ποια εταιρεία θα φέρει τη Lynk & Co στην Ελλάδα;

Η Lynk & Co είχε ανακοινώσει ότι θα έρθει στην Ελλάδα στις 13 Φεβρουαρίου, κάνοντας παράλληλα γνωστό ότι η εταιρεία που θα αναλάβει την αντιπροσώπευσή της θα είναι η SEEAG.

Δείτε ακόμα: Ποια Αττική Οδός! Φτιάχνουν νέο δρόμο στην Ελλάδα που κοστίζει 50 εκατ. ευρώ το 1 km

Από τότε οι διαδικασίες έτρεξαν πολύ γρήγορα και πλέον η πρώτη αντιπροσωπεία της μάρκας στην Ελλάδα είναι έτοιμη, ενώ έχουν έρθει και ορισμένα αυτοκίνητα, όπως μπορείτε να δείτε στις αποκλειστικές μας φωτογραφίες.

lynk-&-co-01

Πού βρίσκεται η πρώτη αντιπροσωπεία της Lynk & Co στην Ελλάδα;

Το μοντέλο με το οποίο θα ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στην Ελλάδα η Lynk & Co είναι το 01, ένα SUV το οποίο προσφέρεται στην υπόλοιπη Ευρώπη τόσο με υβριδικό όσο και με plug in hybrid σύνολο. Προς το παρόν είναι άγνωστο με ποιους κινητήρες θα έρθει στη χώρα μας.

Η αντιπροσωπεία της Lynk & Co βρίσκεται στο Μαρούσι, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 29. Όπως διαπιστώσαμε, οι εγκαταστάσεις έχουν ολοκληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό, οπότε το κατάστημα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του, το επόμενο διάστημα. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...