Πού θα κάνετε δωρεάν χειμερινό έλεγχο σε FIAT, Jeep, Alfa Romeo και Abarth

Ο χειμώνας ήρθε και έφερε μαζί του κακοκαιρία και χιονιά, γι’ αυτό θα πρέπει το αυτοκίνητό μας να είναι σε άριστη κατάσταση. Τώρα ο έλεγχος μπορεί να γίνει δωρεάν.

  • -
  • -

Εντελώς δωρεάν μπορούν να ελέγξουν το αυτοκίνητό τους οι οδηγοί των τεσσάρων δημοφιλών μαρκών, ώστε να αντιμετωπίζουν με σιγουριά και ασφάλεια κάθε κακοκαιρία και χιονιά.

Οι FIAT, Jeep, Alfa Romeo, Abarth και FIAT Professional προσφέρουν δωρεάν χειμερινό τεχνικό έλεγχο για όλα τα μοντέλα τους, υποστηρίζοντας την απόλυτη ασφάλεια και άνεση στις απαιτητικές χειμερινές μετακινήσεις.

jeep-compass-xioni

Τι περιλαμβάνει ο δωρεάν έλεγχος;

Στο πλαίσιο των κορυφαίων After Sales υπηρεσιών που εξασφαλίζουν υψηλή προστιθέμενη αξία μέσω της μηχανολογικής και λειτουργικής αρτιότητας των αυτοκινήτων, όλοι οι ιδιοκτήτες μοντέλων FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και FIAT Professional μπορούν να επωφεληθούν από το Winter Check-up 2024.

Δείτε ακόμα: Alfa Romeo Milano: Αυτό είναι τo νέο μικρό SUV της Alfa - Πότε ξεκινούν οι πωλήσεις;

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προληπτικό έλεγχο 15 σημείων που διασφαλίζει την τέλεια κατάσταση του αυτοκινήτου, μεταξύ των οποίων το σύστημα πέδησης, τα υγρά του κινητήρα και η λειτουργία του κλιματιστικού. Επιπρόσθετα θα εκτελείται ενδελεχής έλεγχος όλων των ηλεκτρονικών συστημάτων.

alfa-romeo-tonale-vroxi

Πού μπορώ να ελέγξω δωρεάν το αυτοκίνητό μου;

Το Winter Check-up θα πραγματοποιείται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων συνεργατών των μαρκών από την 1η Φεβρουαρίου έως και τις 30 Μαρτίου 2024, συνοδευόμενο από ελκυστικές εκπτώσεις σε ανταλλακτικά όπως τα τακάκια, τα δισκόφρενα και τα μάκτρα των υαλοκαθαριστήρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν χειμερινού τεχνικού ελέγχου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το εξουσιοδοτημένο δίκτυο FIAT, Alfa Romeo, Jeep, Abarth και FIAT Professional.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...