Top 10 Μοντέλα 27 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου

Top 10 Μοντέλα 27 Νοεμβρίου - 3 Δεκεμβρίου

Σημαντικές ανακατατάξεις, ακόμα και στην κορυφή περιλαμβάνει η λίστα με τα 10 μοντέλα που σας τράβηξαν περισσότερο το ενδιαφέρον, ενώ ένας παλιός γνώριμος έχει επιστρέψει δυναμικά.

  • -
  • -

Μία διαρκής καταγραφή των τάσεων του κοινού αποτελεί η λίστα με τα Top 10 Μοντέλα, στα οποία η κατάταξη διαμορφώνεται αυτόματα, από τις προτιμήσεις τις δικές σας.

Αυτήν την εβδομάδα είχαμε αλλαγή στην πρώτη θέση, αλλά και σε πολλές ακόμα της λίστας. Μάλιστα, αν κοιτάξουμε προσεκτικά θα δούμε έναν πρώην βασιλιά να επιστρέφει, με απώτερο στόχο να καθίσει ξανά στον θρόνο.

Η πρώτη θέση αυτής της εβδομάδας ανήκει στο Kia Picanto, το οποίο έριξε το Suzuki Ignis στη δεύτερη θέση, διαμορφώνοντας σειρά ακριβώς αντίστροφη από εκείνη της προηγούμενης εβδομάδας. Άνοδο δύο θέσεων σημείωσε το SEAT Ibiza, το οποίο πλέον βρέθηκε στο τελευταίο σκαλί του βάθρου.

Με απώλεια μίας θέσης το Toyota Aygo X πλέον κατατάσσεται τέταρτο, ενώ την ίδια απώλεια σημείωσε και το Suzuki Swift το οποίο πλέον φιγουράρει στη θέση νούμερο πέντε. Τα επόμενα δύο μοντέλα έμειναν αμετακίνητα. Πρόκειται για τα Skoda Fabia και FIAT Panda στις θέσεις έξι και εφτά, αντίστοιχα.

Κερδισμένο κατά δύο θέσεις είναι το Toyota Yaris Cross, το οποίο πλέον πλασαρίστηκε στην όγδοη. Το ιαπωνικό μοντέλο ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος αυτής της λίστας στο παρελθόν και για πάρα πολλές εβδομάδες. Κάποια στιγμή υποχώρησε, όμως τώρα δείχνει ότι ήρθε για να βρεθεί ξανά στην κορυφή. Το Volkswagen Up! έμεινε σταθερό στην προτελευταία θέση, ενώ το κλείσιμο γίνεται με το FIAT 500, το οποίο έχασε δύο θέσεις.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...