Fake news ο θάνατος του trapper στην Πέτρου Ράλλη - To story του SNIK

Σε αντίθεση με πλήθος δημοσιευμάτων που βρίσκονται στο διαδίκτυο, ο trapper Gameboy Melody δεν έχασε τη ζωή του στο τροχαίο της Πέτρου Ράλλη.

  • -
  • -

Εντελώς διαφορετική τροπή παίρνει το ζήτημα με τον θάνατο του trapper Gameboy Melody στην Πέτρου Ράλλη, καθώς ο 23χρονος δεν εμπλέχθηκε στο τραγικό τροχαίο ατύχημα, όπως ανακοινώνεται από συνεργάτες τους. Αποδείχθηκε ότι ήταν fake news, αφού ο trapper έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 2 Σεπτεμβρίου, ύστερα από μάχη που έδινε με σοβαρή ασθένεια στην εντατική.

Ένας από τους πιο στενούς του συνεργάτες και γνωστός trapper, o Snik, ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram ότι «ο Gameboy νοσηλευόταν από τις 29 Αυγούστου λόγω σοβαρής ασθένειας. Έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου, 2 Σεπτεμβρίου μετά από μάχη που έδινε στην εντατική και όχι από τροχαίο. Σας περιμένουμε όλους την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ζωγράφου να του πούμε το τελευταίο αντίο» διορθώνοντας την συσχέτιση του ονόματος του Gameboy Melody με το τροχαίο που έλαβε χώρα στην οδό Πέτρου Ράλλη. 

Φυσικά η είδηση του χαμού του Gameboy συγκλόνισε συνεργάτες και φίλους, καθώς και ανθρώπους που ανήκουν στον ίδιο μουσικό χώρο, με τον yt.mussic να ανεβάζει ένα συγκινητικό story στο Instagram.

yt.mussic-gameboy

Το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του τράπερ που άφησε την τελευταία του πνοή λόγω σοβαρής ασθένειας ήταν Gameboy, με την παρουσία του σε αυτή την εναλλακτική μουσική σκηνή να είναι έντονη. Χαρακτηριστικά, στη διάρκεια της πορείας του έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του χώρου όπως Snik, Toquel και MG.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...