Αττική Οδός: Κλείνει η έξοδος για Λ. Κύμης – Μέχρι πότε ισχύει η διακοπή

Οι προγραμματισμένες εργασίες βαριάς ασφαλτόστρωσης θα έχουν σαν αποτέλεσμα διάφορες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό, μεταξύ των οποίων το κλείσιμο της εξόδου 10.

  • -
  • -

Το τελευταίο διάστημα, βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες Βαριάς Συντήρησης του οδοστρώματος της Αττικής Οδού, όπως έχει ενημερώσει ο αυτοκινητόδρομος. Η ασφαλτόστρωση πραγματοποιείται κατά τις βραδινές ώρες, με τις λωρίδες να κλείνουν ανά τμήματα, σε διαφορετικό σημείο έως ολοκληρωθεί το έργο. Απόψε το βράδυ, 28 Ιουλίου και ώρα 22:00, θα είναι κλειστή η έξοδος 10 (Λεωφόρος Κύμης) και μέχρι τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου, 29 Ιουλίου. Μαζί, θα κλείσει τμήμα του δρόμου μεταξύ του Κόμβου 8 (Μεταμόρφωσης) και του Κόμβου 12 (Λεωφόρος Πεντέλης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους εκείνες τις ώρες στην Αττική Οδό, όπως και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των υπεύθυνων σχετικά με το ροή της κυκλοφορίας, τα όρια ταχύτητας και το τμήμα του δρόμου που μπορούν να χρησιμοποιούν. Οι εργασίες γίνονται για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών από την Αττική Οδό και επιλέχθηκαν οι βραδινές ώρες, προκειμένου να μην προκύπτουν προβλήματα την ημέρα, σε ώρες αιχμής που έτσι κι αλλιώς παρατηρούνται αυξημένα μποτιλιαρίσματα. Υπάρχει συνεχής ενημέρωση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην ιστοσελίδα www.aodos.gr.

Κλειστή η έξοδος 10 – Από πού θα εξυπηρετηθεί η κυκλοφορία

Κατά τη διάρκεια αποκλεισμού της κυκλοφορίας από την έξοδο 10 - Λεωφόρος Κύμης, λόγω των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος, οι οδηγοί θα μπορούν να επιλέξουν τις εξόδους της Λεωφόρου Ηρακλείου (έξοδος 9) ή της Λεωφόρου Κηφισίας (έξοδος 11).

Δείτε ακόμη: Αττική Οδός - Αλλάζουν την Αθήνα οι νέες επεκτάσεις

Κατά τις βραδινές ώρες όπου θα ισχύει ο αποκλεισμός της εξόδου 10, η χρονική επιβάρυνση για τους οδηγούς που θα βγουν στην προηγούμενη ή την επόμενη έξοδο δεν θα είναι μεγάλη, καθώς η κίνηση εμφανίζεται περιορισμένη.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...