Πέταξε το FIAT 500 – Έφερε 5 τούμπες [δείτε το video]

Σε τέτοιο δρόμο το να αναπτύξεις υπερβολική ταχύτητα είναι ρίσκο. Αυτός ο οδηγός το έκανε και το 500άρακι εκτοξεύτηκε προς τα χωράφια.

  • -
  • -

Ένα σοκαριστικό βίντεο έφερε στη δημοσιότητα η Daily Mail, δείχνοντας τον οδηγό ενός FIAT 500 να χάνει τον έλεγχο σε επαρχιακό δρόμο στο Carleton της Αγγλίας, το αυτοκίνητο να απογειώνεται, να φέρνει 5 τούμπες στον αέρα και να καταλήγει μισοδιαλυμένο στα χωράφια.

Το ατύχημα συνέβη τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, δημοσιεύθηκε τώρα, καθώς ανακοινώθηκε η ποινή του οδηγού. Ο 20χρονος Τζάκσον Ντέιβις, ο οποίος ήταν πίσω από το τιμόνι του μικρού αυτοκινήτου, ισχυρίστηκε πως επιχείρησε να αποφύγει τη σύγκρουση με άλλο όχημα και έτσι βγήκε εκτός δρόμου.

fiat 500

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως έτρεχε πάνω από το όριο, κάτι το οποίο αρνήθηκε ο νεαρός, αν και παραδέχθηκε πως οδηγούσε χωρίς τη δέουσα προσοχή. Τόσο αυτός, όσο και ο φίλος του που τον συνόδευε στο διπλανό κάθισμα, έχασαν τις αισθήσεις τους κατά την περιστροφή του 500 και ξύπνησαν στο νοσοκομείο. Ευτυχώς, κανείς τους δεν χτύπησε σοβαρά.

Δείτε επίσης: Τραγικό τροχαίο με Ferrari – Έπεσε πάνω σε δέντρο

Διέλυσε το αυτοκίνητο, έφαγε και πρόστιμο

Εκτός από το FIAT 500, το οποίο βγήκε ολική, ο Τζάκσον Ντέιβις επιβαρύνθηκε και με κυρώσεις. Ο δικαστής του επέβαλε πρόστιμο 384 λιρών για επικίνδυνη οδήγηση και επιπλέον χρεώσεις 239 λιρών για έξοδα. Φυσικά, δεν γλύτωσε και την ποινή 7 βαθμών στην άδεια οδήγησης.

Πηγή: dailymail.co.uk

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...