Top 10 Μοντέλα 6-12 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 6-12 Φεβρουαρίου

Με αρκετές αλλαγές στην κατάταξη αλλά και εισόδους-εξόδους μοντέλων στην λίστα με τα 10 μοντέλα που σας ενδιαφέρουν πέρασε η εβδομάδα 6 – 12 Φεβρουαρίου. Πάμε να τις δούμε όλες.

  • -
  • -

Σε μια εβδομάδα όπου κυριάρχησαν τα μικρότερα σε μέγεθος μοντέλα, ένα SUV κατάφερε να επιστρέψει και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, καθώς πήγε κατευθείαν στην κορυφή της λίστας.

Το μοντέλο που έσπασε την κυριαρχία των μικρών αυτοκινήτων και επικράτησε είναι το Suzuki Vitara, το οποίο είχαμε δει τελευταία φορά στην κατάταξη της εβδομάδας 16 – 22 Ιανουαρίου, έχοντας καταλάβει τότε τη δεύτερη θέση.

Πίσω από το Vitara συναντάμε ακόμα ένα μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο είναι ένα από τα μικρότερα crossover μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά, το Suzuki Ignis, με ακόμα ένα μικρό crossover, το Toyota Aygo X να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Η τέταρτη θέση που καταλήγει στο Suzuki Swift κάνει τους Ιάπωνες να έχουν την πιο επιτυχημένη παρουσία στη λίστα, στα μισά της οποίας φτάνουμε με την πέμπτη θέση του Hyundai i10.

Στο δεύτερο μισό συναντάμε το Kia Picanto, μπροστά από το Skoda Fabia που στην έβδομη είναι από τα μεγαλύτερα μοντέλα της λίστας. Όγδοο κατετάγη το φτηνότερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς, το Mitsubishi Space Star, με δύο ιταλικά αυτοκίνητα να συμπληρώνουν τη δεκάδα, το FIAT Panda και το FIAT 500.

Δείτε εδώ τα Top 10 Μοντέλα των προηγούμενων εβδομάδων

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο GOCAR, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού Αυτοκίνητα μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...