Ποια Hyundai είναι ετοιμοπαράδοτα;

Η Hyundai έχει εξασφαλίσει έναν αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ενώ πολλά από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της είναι άμεσα διαθέσιμα σε διάστημα 2 έως 4 μηνών.

  • -
  • -

Όσοι ενδιαφέρονται για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου, θα γνωρίζουν ότι η αναμονή από τη στιγμή της παραγγελίας, έως την παραλαβή του οχήματος, μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τον έναν χρόνο. Η Hyundai ωστόσο προσπαθεί πολύ για να μειώσει τους χρόνους παράδοσης και μάλιστα, έχει ακόμη και ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα! Πιο συγκεκριμένα, το νέο SUV, Hyundai Santa Fe είναι άμεσα διαθέσιμο στη χώρα μας και όσοι προχωρήσουν γρήγορα στην αγορά του, θα το παραλάβουν μέσα σε λίγες ημέρες.

Τι χρόνο αναμονής έχουν τα μοντέλα της Hyundai;

Το Hyundai Santa Fe είναι το μοναδικό ετοιμοπαράδοτο όχημα στην γκάμα της φίρμας, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα πράγματα είναι… απογοητευτικά για τα υπόλοιπα. Για παράδειγμα το μικρότερο SUV, το Bayon, έχει εκτιμώμενο χρόνο αναμονής από 2 έως 3 μήνες. Το πολύ δημοφιλές Hyundai i30 και το Tucson (με χειροκίνητο κιβώτιο) έρχονται μέσα σε 3 μήνες, ενώ σε 4 μήνες παραδίδονται τα αμιγώς ηλεκτρικά Hyundai Ioniq 5 (με κίνηση στους πίσω τροχούς).

Ακόμη και τα i10 και i20, μοντέλα τα οποία έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση, δεν θα ξεπεράσουν τους 5 μήνες αναμονής από τη στιγμή της παραγγελίας τους. Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόλοιπη γκάμα, το Tucson με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων παραδίδεται μέσα σε 7 μήνες, όπως ακριβώς και το Ioniq 5 με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Η Hyundai έχει καταφέρει να εξασφαλίσει μια πολύ ικανοποιητική ροή νέων οχημάτων στη χώρα μας για να καλύψει τη ζήτηση και οι πελάτες της μάρκας δεν θα χρειαστεί να περιμένουν… μια αιωνιότητα προκειμένου να παραλάβουν το καινούργιο τους αυτοκίνητο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...