Τρελή πορεία λεωφορείου στα Σπάτα – Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα

Το διπλό αστικό λεωφορείο παρέσυρε μια κολώνα, σύρθηκε στη νησίδα και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από θαύμα αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

  • -
  • -

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου, στη λεωφόρο Σπάτων – Αρτέμιδος, στο ρεύμα προς Σπάτα. Ο οδηγός του διπλού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το βαρύ και μακρύ όχημα να συρθεί πάνω στη διαχωριστική νησίδα και να παρασύρει μία κολωνα φωτισμού.

leoforeio

Το ένα τμήμα του λεωφορείου έκλεισε όλο το ρεύμα κυκλοφορίας και το άλλο πέρασε στο αντίθετο. Ευτυχώς, εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε άλλο όχημα και το αστικό όχημα ήταν σχεδόν άδειο. Σε αντίθετη περίπτωση, υπήρχε κίνδυνος σοβαρών τραυματισμών. Όπως αναφέρει το policenet.gr, ένας επιβάτης νεαρής ηλικίας τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι.

leoforeio

Ο οδηγός ισχυρίζεται ότι κινούνταν με περίπου 50 km/h, αλλά όπως αναφέρουν μαρτυρίες, σε εκείνο το σημείο, πολλά από τα λεωφορεία αναπτύσσουν υψηλότερες ταχύτητες, ειδικά τις βραδινές ώρες. Φυσικά, κάτι τέτοιο θα το διαπιστώσει η αστυνομία.

leoforeio

Πηγές: policenet.gr, irafina.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...