Το Dacia Duster αποκτά συλλεκτική έκδοση Mat Edition

Νέα ματ έκδοση αποκτά το Dacia Duster, η οποία θα παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό, οπότε αποκτά συλλεκτική αξία για όσους την αγοράσουν.

  • -
  • -

Η τελευταία τάση στα χρώματα των αυτοκινήτων είναι η επιλογή ματ φινιρίσματος, με την Dacia να ακολουθεί αυτόν τον δρόμο και να λανσάρει μία ειδική έκδοση του πιο επιτυχημένου μοντέλου της, του Duster.

Η εν λόγω έκδοση θα ονομάζεται Mat Edition και το κοινό μπορεί να τη δει για πρώτη φορά από κοντά στο περίπτερο που έχει η εταιρεία από τη Ρουμανία στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού.

0-dacia-duster-mat-edition

Τη ματ απόχρωση στο αμάξωμα έρχονται να συμπληρώσουν οι σκούρες ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, η shark fin κεραία και οι καθρέφτες που είναι βαμμένοι με μαύρη γυαλιστερή επίστρωση. Την εικόνα τους τονίζει μία πορτοκαλί ρίγα.

Φυσικά στο Duster Mat Edition συναντάμε το ανανεωμένο σήμα της μάρκας και τη νέα σχεδιαστική γλώσσα, η οποία εκφράζεται κυρίως στο μπροστά μέρος. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, αυτή η έκδοση συνδυάζεται με το πλουσιότερο από τα εξοπλιστικά πακέτα που διατίθενται. Έτσι, στην καμπίνα συναντάμε είσοδο και εκκίνηση κινητήρα χωρίς κλειδί, clima δύο ζωνών και οθόνη για το infotainment με διαγώνιο 8 ιντσών.

2-dacia-duster-mat-edition

Ο κινητήρας που τοποθετείται κάτω από το καπό της Mat Edition του Duster είναι αποκλειστικά ο TCe των 1,3 λίτρων στην ισχυρότερη έκδοσή του, η οποία αποδίδει 150 ίππους. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EDC και η κίνηση περνάει αποκλειστικά στον μπροστά άξονα.

Πώς σου φαίνεται το πρώτο συλλεκτικό Dacia Duster;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...