Δήμαρχος τράκαρε με αγριογούρουνο – Κομμάτια το αυτοκίνητο [φωτογραφίες]

Το ζώο πετάχτηκε στη μέση του δρόμου κατά τη διάρκεια της νύχτας. Ευτυχώς, ο Πέτρος Δούκας φορούσε ζώνη ασφαλείας και γλύτωσε από τα χειρότερα.

  • -
  • -

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Δήμαρχος Σπάρτης στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης – Σπάρτης, όταν ένα αγριογούρουνο πετάχτηκε άξαφνα εμπρός του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συγκρουστούν. Όπως έκανε γνωστό ο Πέτρος Δούκας με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ατύχημα σημειώθηκε βραδινές ώρες.

Το αγριογούρουνο ήταν τόσο μεγάλου μεγέθους, που από την πρόσκρουση, το αυτοκίνητο του δημάρχου διαλύθηκε. Ευτυχώς, ο κύριος Δούκας φορούσε τη ζώνη ασφαλείας και οι αερόσακοι λειτούργησαν αποτελεσματικά.

dimarxos

Η ανάρτηση του Πέτρου Δούκα:

«Χθες κατά τις 9 το βράδυ, στην παλαιά εθνική οδό Τρίπολης -Σπάρτης πριν τον Κλαδά, συγκρούστηκα με αρκετά ογκώδες (τεράστιο) αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο!

Αν και το Σιτροέν μου κυριολεκτικά σμπαραλιάστηκε, ευτυχώς που φορούσα ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι, και σαν από θαύμα δεν έπαθα τίποτα σοβαρό, πέρα από τους πόνους, ζαλάδα και λίγο πυρετό από το άγριο κοπάνημα!

Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον και φυσικά την Τροχαία και την Πυροσβεστική και τους αυτοκινητιστές που σταμάτησαν να βοηθήσουν!

Το βράδυ πήγα σύντομη περιοδεία με το απορριμματοφόρο και σήμερα το πρωί επισκέφθηκα το 3ο Γενικό Λύκειο Σπάρτης που φιλοξενεί μαθητές από τη Πορτογαλία, την Σερβία και την Ρουμανία και τους μίλησα για τη Σπάρτη!

Και πάλι σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!».

Διαβάστε επίσης: Έφτασαν στην Αττική τα αγριογούρουνα

dimarxos

dimarxos

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...