Αδιανόητο τροχαίο στη Λαμία: Χτύπησε τον ντελιβερά και μετά κυνηγούσε το ΙΧ [video]

Τι άλλο θα δούμε στους ελληνικούς δρόμους; Αυτό που συνέβη στη Λαμία δεν έχει προηγούμενο. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

  • -
  • -

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε ένα απίστευτο τροχαίο ατύχημα σε κεντρικό δρόμο της Λαμίας. Όπως φαίνεται από τα πλάνα, ένα επιβατικό αυτοκίνητο κινείται στην οδό Αθηνών με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης και επιχειρεί να στρίψει αριστερά. Νεαρός ντελιβέρας που ακολουθεί με το μηχανάκι προσπαθεί να προσπεράσει και τότε γίνεται το κακό.

Το ΙΧ χτυπάει το μηχανάκι και ο νεαρός πέφτει στο έδαφος. Η γυναίκα οδηγός σταματά το όχημα, ανοίγει την πόρτα και βγαίνει για να δει αν είναι καλά. Από την τρομάρα της όμως έχει ξεχάσει να τραβήξει χειρόφρενο και το αυτοκίνητο κυλάει προς τα πίσω. Κάνει επί τόπου αναστροφή, μπαίνει πάλι στο εσωτερικό και τραβάει το χειρόφρενο πριν τα πράγματα πάρουν χειρότερη τροπή.

Δείτε επίσης: Αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. τρακάρει και πετάγεται 10 μέτρα στον αέρα

Ο ντελιβεράς ευτυχώς έχει σηκωθεί μόνος του, όπως προκύπτει από τα πλάνα που φέρνει στη δημοσιότητα το lamiareport.gr. Παρότι το κράνος που φορά πετάγεται από το κεφάλι του, προφανώς επειδή δεν είναι δεμένο, ο άνθρωπος δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Ωστόσο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή: lamiareport.gr

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...