GOCAR Magazine #103: Αφιέρωμα στο Mazda MX-5

Με αφορμή τη δοκιμή του Mazda MX-5 στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine μπορείτε να βρείτε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στο ιαπωνικό roadster.

  • -
  • -

Το νέο τεύχος του GOCAR Magazine είναι στο αέρα και διαθέσιμο για να το κατεβάσετε δωρεάν! Στην ύλη του περιοδικού περιλαμβάνεται η δοκιμή της νεότερης γενιάς του Mazda MX-5 με τον δίλιτρο κινητήρα των 184 ίππων, το οποίο και φωτογραφίσαμε μαζί με ένα Miata πρώτης γενιάς. Η παρουσία του ιαπωνικού roadster στις σελίδες του περιοδικού συμπληρώνεται και από ένα εξαιρετικό αφιέρωμα του Αχιλλέα Αναστασόπουλου. Ο συνάδελφος στο GOCAR έχει βιώσει με όλες τις γενιές MX-5, με εξαίρεση φυσικά τη νεότερη ND. Λάτρης της βελτίωσης του ιαπωνικού roadster, «ζωγράφισε» επάνω στο αμάξωμα των MX-5 που πέρασαν από τα χέρια του. Και αναμφίβολα είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας μεταφέρει τι ακριβώς σημαίνει το ιαπωνικό roadster και ουσιαστικά γιατί η συμβίωση μαζί του αποτελεί εμπειρία ζωής.

Το αφιέρωμα στο Mazda MX-5 και ακόμα περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα μπορείτε να βρείτε στο GOCAR Magazine #103. Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή iPhone και από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...