Volkswagen: Ποιο είναι το φθηνότερο crossover της στην Ελλάδα;

Αυτό το μοντέρνο coupe είναι το πιο φθηνό crossover που μπορείτε να αποκτήσετε καινούργιο με σήμα VW.

  • -
  • -

Και τι ζητάνε οι περισσότεροι; Ένα αυτοκίνητο crossover ή SUV τύπου, που να καλύπτει όλες τους τις ανάγκες από πλευράς χώρων, επιδόσεων και εξοπλισμού και ιδανικά να μην κοστίζει και μία περιουσία. Η αλήθεια είναι ότι πλέον οι επιλογές είναι αναρίθμητες ακόμη κι αν κοιτάξουμε τον κάθε κατασκευαστή μεμονωμένα. Η πλειοψηφία των αυτοκινητοβιομηχανιών έχουν να προσφέρουν πλέον πάνω από 3 ή 4 επιλογές με εκτός δρόμου χαρακτηριστικά, μετατρέποντας την εύρεση της ιδανικής σε «πονοκέφαλο».

Ας πάρουμε για παράδειγμα την Volkswagen. Η διάσημη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει πλέον στην γκάμα της όχι μία, όχι δύο, αλλά 5 διαφορετικές προτάσεις! Και αναφερόμαστε αποκλειστικά στα μοντέλα που χρησιμοποιούν θερμικά κινητήρια σύνολα. Εάν συμπεριλάβουμε και τα ηλεκτρικά τότε ανεβαίνουμε στα 7!

Ποιο είναι όμως το οικονομικότερο όλων; Αυτό που χαρίζει ευρυχωρία, μοντέρνα coupe εμφάνιση και ένα γενικά αποδοτικό σύνολο με μόλις 20.050 ευρώ. Πρόκειται για την βασική έκδοση φυσικά του Volkswagen Taigo, 1.0 TSI 95 PS, συνδυασμένη με το πακέτο εξοπλισμού Comfort.

taigo

Το compact crossover αποτελεί την πιο πρόσφατη προσθήκη στην SUV γκάμα της εταιρίας και ήρθε να παντρέψει την πρακτικότητα και την επιτυχία του T-Cross με τη mainstream σχεδιαστική φιλοσοφία των coupe SUV. Είναι το τρίτο μοντέλο που ρίχνει η Volkswagen στην μάχη των B-SUV θέλοντας να καλύψει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος από το αγοραστικό κοινό.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ κάνοντας κλικ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου.

Τέλος, εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του VW Taigo 1.0 TSI 110 PS DSG.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...