Εκατοντάδες ολοκαίνουρια αυτοκίνητα έγιναν παγάκια πριν καν φτάσουν στους ιδιοκτήτες τους [Video]

Εσύ τι θα έκανες αν το νέο σου αυτοκίνητο έφτανε σε αυτή την κατάσταση;

  • -
  • -

Με τις παραδόσεις νέων αυτοκινήτων να έχουν φτάσει σε χρόνους-ρεκόρ λόγω της έλλειψης ημιαγωγών, οι επίδοξοι αγοραστές θα πρέπει να οπλίζονται με υπομονή σε περίπτωση που το αυτοκίνητο που θέλουν να αποκτήσουν δεν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο. Φανταστείτε τώρα να έχετε ήδη υποστεί το μαρτύριο της αναμονής, αλλά ενώ το νέο σας απόκτημα έχει φτάσει στον προορισμό του, να μην μπορείτε να το παραλάβετε λόγω φυσικών αιτιών.

Τι αιτιών ρωτάτε; Βρίσκεται «κοκαλωμένο» κάτω από πολλές στρώσεις πάγου. Όχι η κατάσταση στην οποία θέλεις να δεις το ολοκαίνουριο σου αυτοκίνητο, αλλά αυτό ακριβώς συνέβη σε εκατοντάδες ιαπωνικά μοντέλα που ταξίδευαν με το “Sun Rio” από την Νότια Κορέα για να φτάσουν σε λιμάνι της Ρωσίας.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, μέσα στις οποίες ταξίδεψε το συγκεκριμένο καράβι. Οι ισχυροί άνεμοι φέρνουν την θάλασσα πάνω από το πλοίο και στην συνέχεια παγώνουν τα βρεγμένα οχήματα, δημιουργώντας μία παχιά κρούστα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, τα αυτοκίνητα να φτάνουν στον τελικό τους προορισμό σε κατάσταση που όχι απλά δεν τους επιτρέπει να οδηγηθούν, αλλά ούτε καν να τα πλησιάσουν. Για να ξαναποκτήσουν πρόσβαση σε αυτά, οι μεταφορείς χρησιμοποιούν από μάνικες με νερό μέχρι λοστούς. Στην δεύτερη περίπτωση, όπως είναι φυσικό υπάρχουν και φορές που τα αυτοκίνητα δεν βγαίνουν κάτω από τον πάγο άθικτα.

Δείτε το σχετικό video:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...