Η Dodge προσφέρει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο με μισθό 150.000$

Αν λατρεύεις τα αυτοκίνητα τύπου muscle cars και γνωρίζεις άριστα τα μυστικά της οδήγησης, τότε σου βρήκαμε τη δουλειά των ονείρων σου

  • -
  • -

Η Dodge έχει μια μοναδική ταυτότητα ως μάρκα, με τα αυτοκίνητα της γκάμας της να διακρίνονται για το μυώδες αμάξωμα, τους θηριώδεις κινητήρες, την ανυπέρβλητη δύναμη και τον εκπληκτικό ήχο. Με μοντέλα όπως το Challenger SRT Hellcat, η οδήγηση μετατρέπεται στην απόλυτη οδηγική εμπειρία.

dodge chief maker1

Πρόσφατα, η αμερικανική φίρμα ενεργοποίησε μετά από 40 χρόνια το ειδικό τμήμα «Direct Connection» και παράλληλα, έκανε γνωστό πως αναζητεί τον άνθρωπο για τη θέση του «Chief Donut Maker».

Η συγκεκριμένη θέση απευθύνεται στους σπέσιαλιστ της οδήγησης και των τεσσάρων τροχών. Αυτός που θα αναλάβει τον ρόλο θα λαμβάνει ετήσιο μισθό 150.000 δολαρίων και η δουλειά του είναι να προσφέρει θέαμα στα events που διοργανώνει η Dodge, κατά κύριο λόγο στη Βόρεια Αμερική.

dodge chief maker2

Ο τίτλος του «Chief Donut Maker» αναφέρεται στον άνθρωπο που εκφράζει με τον ιδανικό τρόπο τη φιλοσοφία των Dodge Brothers, των ιδρυτών της αυτοκινητοβιομηχανίας. Πρέπει να ξέρει να κάνει donuts και να καίει τα ελαστικά των οχημάτων. Όσο για το μοντέλο που θα οδηγεί καθημερινά, αυτό θα είναι ένα Hellcat.

Αναλυτικές πληροφορίες για τη θέση και τις προϋποθέσεις που οφείλουν να πληρούν οι ενδιαφερόμενοι, θα ανακοινωθούν στις 12 Ιανουαρίου του 2022.

Πηγή: thedrive.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...