SUZUKI ACROSS: Το Suzuki της νέας εποχής

Η Suzuki είναι η πρώτη μάρκα που εξηλέκτρισε πλήρως τη γκάμα της, προσφέροντας στην ελληνική αγορά αποκλειστικά υβριδικά μοντέλα. Πλέον, ήρθε η ώρα για ένα SUV Plug-in Hybrid. Κυρίες και κύριοι, υποδεχτείτε το νέο ACROSS!

  • -
  • -

Το σπάσιμο των φραγμών και η απαλλαγή από συμβιβασμούς. Η διάνοιξη νέων οριζόντων ελευθερίας. Η διαφύλαξη του φυσικού μας περιβάλλοντος. Η αθόρυβη, χωρίς εκπομπές ρύπων, αυτοκίνηση. Τροχοί που κυλούν με το ελάχιστο κόστος του καθαρού ηλεκτρισμού.

Τα οράματα του μέλλοντος είναι ευγενή και, το Suzuki ACROSS βρίσκεται στην κόψη τους. Το πρώτο plug-in υβριδικό Suzuki είναι και το πιο προηγμένο της ιστορίας της. Ικανό, με την ηλεκτρική τετρακίνηση E-Four, να ανοίξει ορίζοντες μακρινούς από τις συμβάσεις, και με το σοφιστικέ του υβριδικό σύστημα να διαφυλάξει το περιβάλλον και την τσέπη σας - με ηλεκτρική αυτονομία 75 χιλιομέτρων, με κατανάλωση μόλις 1 lt/100km και εκπομπές CO2 μόλις 22 g/km.

suzuki across1

Ένα γνήσιο SUV: στον εκθαμβωτικό του σχεδιασμό και στις άρτιες αναλογίες του. Στην πολυτέλεια και στις ανέσεις του. Στις πολύπλευρες ικανότητες των ηλεκτρονικών του συστημάτων να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε κατάσταση ελλιπούς πρόσφυσης, οποιαδήποτε απόδραση έχετε βάλει με το νου σας. Suzuki ACROSS - ποτέ άλλοτε οι ευγενείς οραματισμοί του μέλλοντος δεν φάνταζαν τόσο ακλόνητοι.


Γνήσιο SUV

suzuki across2

Μια στιβαρή σιλουέτα με πολυγωνικά μοτίφ - το Suzuki ACROSS αποπνέει με την πρώτη ματιά τη διαδροχική, ένδοξη ιστορία τετρακίνησης της ιαπωνικής εταιρείας. Και, μάλιστα, τη συνδυάζει με στοιχεία δυναμισμού στα 4,63 μέτρα του αμαξώματός του - όπως την επιβλητική γρίλια.
Γνήσιο SUV, ανταποκρίνεται στο ρόλο του με την απόσταση των 19 εκατοστών από το έδαφος, με τα περιμετρικά πλαστικά -ειδικά στους τετραγωνισμένους θόλους των τροχών, με τα μεταλλικά καλύμματα του ρύγχους και του δαπέδου. Με το βάθος και τον εκλεπτυσμό της σύγχρονης SUV σχεδίασης, τα off-road στοιχεία συνδυάζονται με ματιές στην πολυτέλεια - στα σφηνοειδή LED φωτιστικά σώματα, στους προβολείς Bi LED με διπλή λειτουργία μικρής-μεγάλης σκάλας, και στις εξειδικευμένες ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών με αντιθέσεις σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Κάτω από το εκθαμβωτικό του αμάξωμα, το ACROSS κρύβει άπλετο χώρος για 5 επιβάτες και χώρο αποσκευών που ξεκινά από το εντυπωσιακό νούμερο των 490 λίτρων που φθάνει έως τα 1.604 λτ. - και μάλιστα διαθέτοντας πρίζα 220V!


75 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας

suzuki across3

Ένα ηλεκτρικό, μηχανικό και ηλεκτρονικό «διαμάντι». Η τεχνολογία του Suzuki ACROSS  φτάνει σε δυσθεώρητο βάθος. Το υβριδικό σύστημα αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες κι έναν κινητήρα βενζίνης 2.5 λίτρων κορυφαίας αποδοτικότητας. Ο βασικός ηλεκτροκινητήρας, στο ρύγχος, αποδίδει 182 ίππους και 270 Nm και λειτουργεί αποκλειστικά για 75 χιλιόμετρα ηλεκτρικής αυτονομίας.
Αν χρειαστεί η επέμβαση του θερμικού κινητήρα, η ισχύς εκτινάσσεται στους 306 ίππους, και η επιτάχυνση 0-100 km.h έρχεται σε 6' δευτερόλεπτα! Ο μικρότερος κινητήρας στον πίσω άξονα, έχει τριπλό ρόλο: φορτίζει τη μπαταρία των 18.1kWh ή υποβοηθά τον βασικό ηλεκτροκινητήρα ή κατανέμει τη ροπή στους πίσω τροχούς για την «ηλεκτρική» τετρακίνηση E-Four. Κι όλα γίνονται αυτόματα, μέσω του κιβωτίου E-CVT και της προηγμένης μονάδας AWD Integrated Management, που ελέγχει διαρκώς την ροπή και την πέδηση σε κάθε τροχό για απαράμιλλη πρόσφυση.

suzuki across4

Πανέμορφο σε κάθε του γραμμή, το εσωτερικό του ACROSS κυριαρχείται από δερμάτινες επενδύσεις με κόκκινες ραφές, από το ταμπλό και τα καθίσματα μέχρι τον επιλογέα και το τιμόνι. Στην κονσόλα δεσπόζει η υψηλής ευκρίνειας οθόνη 9΄΄ με πλήρη απεικόνιση της λειτουργίας του υβριδικού συστήματος, συνδεσιμότητα smartphone, προβολή της κάμερας οπισθοπορείας. Συμπληρώνεται από μια αντίστοιχη οθόνη 7΄΄ στην πίνακα οργάνων.
Η τεχνολογία S-FLOW στον αυτόματο διζωνικό κλιματισμό εξοικονομεί ενέργεια, ενώ η σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων περιλαμβάνει από αυτόματη πέδηση και αυτόματο cruise control με ραντάρ, μέχρι υποβοήθηση οπίσθιας διασταυρούμενης κυκλοφορίας, διατήρησης στη λωρίδα και τυφλού σημείου καθρέπτη. Suzuki ACROSS. Το πληρέστερο αυτοκίνητο που είχατε ποτέ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...