Αγορά οικογενειακού μικρομεσαίου: Toyota Corolla ή Hyundai i30;

Πως συγκρίνονται οι δύο μη-υβριδικές εκδόσεις των διάσημων μικρομεσαίων; Πες μας ποιο διαλέγεις

  • -
  • -

Η κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών εξακολουθεί να συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον στην ελληνική αγορά. Οι compact διαστάσεις, συνδυάζονται με άνεση στο εσωτερικό και αρκετούς ωφέλιμους χώρους. Βέβαια κάθε μοντέλο έχει τη δική του φιλοσοφία προσεγγίζοντας πολλές φορές το ίδιο αγοραστικό κοινό με διαφορετικό τρόπο. Δύο ενδιαφέρουσες προτάσεις στην ανταγωνιστική κατηγορία είναι τα Toyota Corolla και Hyundai i30, με τις τιμές των δύο εκδόσεων που συγκρίνουμε σήμερα να απέχουν μόλις 120 ευρώ, η μία από την άλλη.

Στην περίπτωση της Toyota Corolla επιλέξαμε την εισαγωγική έκδοση κινητήρα η οποία είναι και η μοναδική μη-υβριδική της γκάμας, με τον 1.200άρη βενζινοκινητήρα να αποδίδει 116 ίππους, ενώ το Hyundai συνδυάζει έναν, επίσης μη-υβριδικό, 1.000άρη turbo απόδοσης 120 ίππων, με το πλούσιο πακέτο εξοπλισμού της έκδοσης Distinctive.

Πατήστε στο παρακάτω link και δείτε δίπλα-δίπλα 140 στοιχεία τιμών, εξοπλισμού και απόδοσης. Και όταν αποφασίσετε, πείτε μας στο poll που ακολουθεί ποιο προτιμάτε.

Toyota Corolla 1.2 Eco ή Hyundai i30 1.0T Distinctive
i30 corolla

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...