Full Hybrid SUV με 141 ίππους, μηδενικά τέλη και κατανάλωση 5 lt/100km – Ποιο είναι;

Επωφελείται και από την άνεση που προσφέρει το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη

  • -
  • -

Συνδυάζει την πλήρη υβριδική τεχνολογία αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, το οποίο διαθέτει στάνταρ paddles πίσω από το τιμόνι για σειριακή αλλαγή ταχυτήτων. Οι 141 ίππους που αποδίδει έρχονται από τον συνδυασμό ενός βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων κύκλου καύσης Atkinson και ενός ηλεκτροκινητήρα, καταφέρνοντας έτσι να κρατήσει την απόδοση ψηλά, ενώ η μέση κατανάλωση που δηλώνει ο κατασκευαστής βρίσκεται στα μόλις 5 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 στα 114 g/km. Το τελευταίο νούμερο μάλιστα, μεταφράζεται σε μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, μειώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο το κόστος συντήρησης.

Είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, με την πρώτη να ξεκινά από τις 24.790 ευρώ και διαθέτοντας ανέσεις όπως: Αυτόματο κλιματισμό, φώτα τεχνολογίας LED, κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες αλουμινίου, οθόνη για το infotainment 8’’ και πολλά ακόμη. Για όσους δεν έχουν καταλάβει, πρόκειται για το πλήρως υβριδικό Hyundai Kona, το επιτυχημένο B-SUV της κορεατικής μάρκας, το οποίο συνδυάζει τα προνόμια ενός ισχυρότερου υβριδικού συστήματος σε σχέση με ένα mild-hybrid, χωρίς το άγχος της φόρτισης, όπως θα είχαμε με ένα plug-in hybrid ή αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά στοιχεία εξοπλισμού και τεχνικών χαρακτηριστικών για την βασική έκδοση 141PS 6-DCT PREMIUM των 24.790 ευρώ.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλες τις εκδόσεις του Kona Hybrid.

kona

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...