Skoda και VW Group δώρισαν 1 εκ. δολάρια στην Ινδία στη μάχη κατά του κορονοϊού

Η τσέχικη μάρκα αποτελεί το βασικό μέλος του Ομίλου στην περιοχή με, όχι μία, αλλά δύο μονάδες παραγωγής

  • -
  • -

Λόγω της σοβαρής κατάστασης που προκλήθηκε από την πανδημία στην Ινδία, η Skoda σχεδιάζει ένα πακέτο βοήθειας σε συνεργασία με τον Όμιλο Volkswagen που αποτελείται από δωρεές προμηθειών αλλά και οικονομική υποστήριξη, συνολικού ύψους που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο, ο Τσέχος κατασκευαστής αυτοκινήτων αναλαμβάνει την ευθύνη ως κορυφαίος εκπρόσωπος του Ομίλου Volkswagen στην περιοχή και φροντίζει για τα μέλη της οικογένειας Skoda σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού έχει «γονατίσει» την Ινδία, με την ξαφνική άνοδο των κρουσμάτων να οδηγεί σε έλλειψη νοσοκομειακών κλινών, αποθεμάτων οξυγόνου και αντιικών φαρμάκων επιδεινώνοντας έτσι το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Η υποστήριξη θα περιλαμβάνει ιατρικές προμήθειες και χρηματική δωρεά στον Ερυθρό Σταυρό της Γερμανίας. Στόχος η κάλυψη όσο το δυνατόν περισσότερων διαφορετικών αναγκών στην περιοχή. Μεταξύ άλλων, η Skoda προμηθεύει ιατρικό εξοπλισμό και υλικά όπως γεννήτριες οξυγόνου και δεξαμενές υγρού οξυγόνου, τα οποία είναι απαραίτητα για την εσωτερική μεταφορά ασθενών. Οι άνθρωποι της τσέχικης μάρκας εργάζονται ακούραστα για να συλλέξουν τις απαραίτητες προμήθειες σε σύντομο χρονικό διάστημα και να τις παραδώσουν όπου χρειάζονται, παρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει προκαλέσει η πανδημία. Ο Ινδικός Ερυθρός Σταυρός θα αναλάβει τη διανομή τοπικά.

Η Skoda ηγείται των δραστηριοτήτων του Ομίλου Volkswagen στην ινδική αγορά και έχει μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους τοπικούς συνεργάτες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...