Abarth 595 Esseesse: Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα!

Η κορυφαία έκδοση του Abarth 595 είναι διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά

  • -
  • -

Το Abarth 595 Esseesse θεωρείται ο συνεχιστής του θρυλικού 695 SS, αποτελώντας την έκδοση με τις σημαντικότερες αναβαθμίσεις και με κορυφαίες μηχανικές λύσεις. Ο κινητήρας των 1.400 cc αποδίδει 180 ίππους και 250 Nmροπής και είναι ίδιος με αυτόν που εφοδιάζει τα μονοθέσια της Formula 4 σε αγώνες ενιαίας μορφής σε Ιταλία και Γερμανία. Το Esseesse έχει φίλτρο αέρα της BMC, ενώ η εξάτμιση φέρει την υπογραφή της Akrapovic και μάλιστα προαιρετικά είναι διαθέσιμη με απολήξεις από τιτάνιο.

Όσον αφορά την ανάρτηση, τα εμπρός και πίσω αμορτισέρ της Koniκάνουν χρήση τεχνολογίας FSD, ενώ τα ελατήρια προέρχονται από την Eibach. H Brembo έχει αναλάβει τη φροντίδα του συστήματος πέδησης, με τους εμπρός δίσκους να είναι διάτρητοι! Μάλιστα, στον προαιρετικό εξοπλισμό προσφέρεται και μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης. Το Esseesse διαθέτει ζάντες αλουμινίου σε διάσταση 17΄΄ σχεδίασης Montecarlo, ενώ στον επιπλέον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και η ρυθμιζόμενη πίσω αεροτομή που παρουσιάστηκε στο 70ο Anniversario.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ABARTH 595 COMPETIZIONE

Στο εσωτερικό η χρήση Alcantara και ανθρακονημάτων εξασφαλίζει την απαραίτητη «πολεμική» ατμόσφαιρα. Τα καθίσματα της Sabelt με κέλυφος από ανθρακονήματα προέρχονται επίσης από την εμπλοκή της μάρκας στους αγώνες, όπως και το σύστημα τηλεμετρίας Abarth Telemetry, το οποίο είναι ενσωματωμένο στο σύστημα πολυμέσων του μοντέλου με την οθόνη αφής των 7΄΄.

Με όλα τα παραπάνω, η τιμή του νέου Abarth 595 Esseesse στην ελληνική αγορά είναι 28.000 ευρώ (μηχανικό κιβώτιο) και 29.150 ευρώ (αυτόματο κιβώτιο με σειριακή λειτουργία).  

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...