Δείτε τις τιμές του Renault Twingo ΖΕ σε Γερμανία και Γαλλία

Το αμιγώς ηλεκτρικό Renault Twingo αναμένεται στη χώρα μας μέσα στους επόμενους μήνες και μέχρι τότε ας δούμε πόσο κοστίζει στην ευρωπαϊκή αγορά

  • -
  • -

Μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται στην ελληνική αγορά το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Renault Twingo ZE. Το γαλλικό αυτοκίνητο πόλης, διαθέτει το ίδιο ηλεκτρικό μοτέρ με το smart EQ, με ισχύ 82 ίππους και 160 Nm ροπής. Σε σχέση με το smart, η μπαταρία των 165 kg έχει αυξημένη χωρητικότητα (22 kWh), με αποτέλεσμα να προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία, αγγίζοντας τα 180 χιλιόμετρα σε μεικτές συνθήκες και 250 χιλιόμετρα στην πόλη.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ RENAULT TWINGO ZE ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ



Το Twingo ZE ξεκίνησε ήδη την… σταδιοδρομία του στην ευρωπαϊκή αγορά, με το κόστος του να ξεπερνάει τα 20.000 ευρώ σε Γαλλία και Γερμανία. Συγκεκριμένα, στη Γαλλία η τιμή του ξεκινάει από τα 21.350 ευρώ, ενώ στη Γερμανία από τα 22.512. Αξίζει να σημειώσουμε, ότι η τιμή στις συγκεκριμένες χώρες μπορεί να μειωθεί ακόμα περισσότερο, λόγω παροχών για την αγορά ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Κάτι που ισχύει και στη χώρα μας, στοιχείο που θα επηρεάσει σημαντικά το κόστος κτήσης του αμιγώς ηλεκτρικού Twingo.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...