Δες την Lamborghini Huracan LP1200 της Zyrus Engineering να «επιτίθεται» στο Nürburgring [Video]

1.200 ίπποι, 1.200 κιλά και 1.200 κιλά κάθετης δύναμης

  • -
  • -

Μία αγωνιστική Lamborghini Huracan Trofeo είχε μια διαφορετική μοίρα από αυτές αγωνίζονται στο ομώνυμο πρωτάθλημα, βρισκόμενη στα χέρια της Zyrus Engineering Team.

Αν και το πλαίσιο από ανθρακώνημα και αλουμίνιο παραμένει ανέπαφο, από πάνω προστέθηκαν πάνελ για το αμάξωμα, τα οποία είναι εξ’ ολοκλήρου από ανθρακώνημα. Πάνω από 500 διαφορετικά σημεία στο σασί και το σύστημα μετάδοσης έχουν αλλαχτεί ή τροποποιηθεί, ενώ μία «μικρή» λεπτομέρεια είναι η προσθήκη δύο Turbo, στον V10 των 5,2 λίτρων, κάνοντας την απόδοση να σκαρφαλώνει στους 1200 ίππους!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΤΡΑΚΑΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ LAMBORGHINI HURACAN ΣΕ ΕΡΗΜΟ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ

Τα νέα πάνελ από ανθρακώνημα δεν είναι τυχαία τοποθετημένα, μιας και παράγουν μεγαλύτερα ποσοστά κάθετης δύναμης, σε σχέση με αυτά που αντικαθιστούν από το αγωνιστικό μοντέλο. Η Zyrus δηλώνει πως ο νέος σχεδιασμός είναι ικανός να αποδώσει μέχρι και 1200 κιλά κάθετης δύναμης. Αριθμός που έρχεται να ισοφαρίσει τις τιμές και της ιπποδύναμης και του βάρους.

Το παρόν όχημα είναι το μοναδικό του είδους του την παρούσα στιγμή, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να δημιουργήσει ακόμα 12 οχήματα, βασισμένα στο μοντέλο παραγωγής Performante, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα κυκλοφορίας στον δρόμο, ενώ 12 οχήματα για αποκλειστική χρήση σε πίστα είναι επίσης στα σκαριά.

ZYRUS HURACAN

Η LP1200 έχει ήδη ξεκινήσει να γυρνάει τις πίστες με πρώτα «θύματα» την πίστα του Spa στο Βέλγιο, στην οποία κατάφερε να σημειώσει χρόνο 2:20 και την Πράσινη Κόλαση την οποία θα παρακολουθήσετε παρακάτω με χρόνο 6:48.

Να σημειωθεί πως οι χρόνοι δεν έγιναν με κλειστές τις πίστες, που σημαίνει πως παρά τον πολύ καλό χρόνο, ο νορβηγός οδηγός Fredrik Sorlie είχε να αντιμετωπίσει και συνθήκες κίνησης, λόγω άλλων οχημάτων που βρισκόντουσαν στην πίστα, κατά την διάρκεια του γύρου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...