5 λόγοι που κάνουν το Hyundai Kona Hybrid απολαυστικό στην οδήγηση

Το υβριδικό compact SUV υπόσχεται αρμονική συμπεριφορά κάτω από όλες τις συνθήκες

  • -
  • -

Ελκυστικό στο μάτι, όπως μαρτυρούν οι τέσσερις διακρίσεις από διαφορετικούς διεθνείς σχεδιαστικούς θεσμούς, το Hyundai Kona Hybrid θα σε εντυπωσιάσει και για λόγους που ίσως δεν φαντάζεσαι: όχι μόνο με τη χαμηλή του κατανάλωση αλλά και με την οδική του συμπεριφορά.

Ας δούμε 5 λόγους που το πλήρως υβριδικό compact SUV χαρίζει την απολαυστικότερη εμπειρία οδήγησης:

1.            Συνδυάζει την πλήρη υβριδική τεχνολογία αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αρμονική, φυσική και ζωντανή οδηγική συμπεριφορά σε ένα πλήρως υβριδικό όχημα. Το αυτόματο κιβώτιο επιλέγει πάντα την ιδανική σχέση, με γνώμονα την οικονομία αλλά και τις επιδόσεις.

2.            Διαθέτει στάνταρ χειριστήρια σειριακής αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για άμεση απόκριση στις προθέσεις του οδηγού. Έτσι συμμετέχεις ενεργά στην απόλαυση της οδήγησης, ιδίως σε διαδρομές με συνεχείς στροφές.

3.            Προσφέρει πλούσια συνδυαστική ροπή 265 Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής κατηγορίας, για εξαιρετικές ρεπρίζ. Σε κάθε πάτημα του γκαζιού έχεις επαρκή ροπή για προσπέραση, χωρίς να χρειάζεται αλλαγή σχέσης στο κιβώτιο.

4.            Αποδίδει συνδυαστική ισχύ 141 ίππων, αξιοποιώντας κινητήρα μόλις 1.6lt με κύκλο καύσης Atkinson. Ο κινητήρας χαρίζει ικανοποιητική επιτάχυνση, τόσο από στάση όσο και όταν το Kona Hybrid κινείται (ρεπρίζ).

5.            Ξεκουράζει με τις προηγμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, αλλά και με την κορυφαία πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων (multi-link). Το έξυπνο cruise control με λειτουργία Stop&Go και δυνατότητα διατήρησης του Kona Hybrid στο μέσον της λωρίδας χαρίζει ασφάλεια και ξεγνοιασιά στην κίνηση, ενώ η ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων προσφέρει άνεση για οδηγό και επιβάτες ακόμη και σε κακό οδόστρωμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI KONA HYBRID

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...