Το ηλεκτρικό SUV που σου δίνει 119 km αυτονομίας σε 10 λεπτά!

Τι έδειξαν οι δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες για το σπορ μοντέλο με το θρυλικό όνομα

  • -
  • -

Ιδιαίτερα ενθαρρυντικά είναι τα στοιχεία από τις τελευταίες δοκιμές ταχυφόρτισης τηςν μπαταρίας του σπορ ηλεκτρικού SUV, Mustang Mach-E. Σύμφωνα με τη Ford Ευρώπης, ο χρόνος φόρτισης έχει βελτιωθεί κατά περίπου 30%, σε σχέση με τις αρχικές προσομοιώσεις φόρτισης που είχαν γίνει σε υπολογιστή. Στο δίκτυο ταχυφορτιστών της IONITY, σε μόλις 10 λεπτά η αυτονομία αυξήθηκε κατά 119 km!

Το στοιχείο αφορά τη Mustang Mach-E με τη μεγάλη μπαταρία (χωρητικότητας 98,8 kWh) και κίνηση στους πίσω τροχούς. Το τετρακίνητο μοντέλο εκτιμάται ότι αποκτά 107 km αυτονομίας εντός 10 λεπτών, ενώ στο ίδιο διάστημα η Mach-E με τη βασική μπαταρία (χωρητικότητας 75,7 kWh) κερδίζει 91 km στην πισωκίνητη έκδοση και 85 km στην τετρακίνητη.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

«Ήταν προτεραιότητα για εμάς να βελτιώσουμε τη διαδικασία φόρτισης. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα σημεία φόρτισης, συμβατά με την υπηρεσία FordPass», δήλωσε ο Mark Kaufman, Γενικός Διευθυντής στα ηλεκτρικά μοντέλα της Ford. Σύμφωνα με το νέο κύκλο δοκιμών WLPT, η αυτονομία με φουλ τις μπαταρίες φθάνει τα 600 km.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ, PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΑ FORD ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟ 2020



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...