Μήνυμα αισιοδοξίας από τη Hyundai (video)

Η Hyundai εκφράζει μία αισιόδοξη υπόσχεση για όλους μας, για το «μετά» και την επόμενη μέρα

  • -
  • -

Η επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία της Hyundai έχει ενεργό ρόλο στη μάχη κατά του κορονοϊού από τις πρώτες εβδομάδες της κρίσης. Η Hyundai έθεσε το στόλο των δημοσιογραφικών της αυτοκινήτων στη διάθεση του ΕΟΔΥ και του Υπουργείου Υγείας, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση κατ’ οίκον ελέγχου κρουσμάτων του ιού. Παράλληλα, όμως, μέσα από ένα νέο βίντεο εκφράζει μία αισιόδοξη υπόσχεση για το «μετά».

Το μήνυμα μπορεί σήμερα να είναι «Μένουμε σπίτι», αλλά μας αρέσει περισσότερο να σκεπτόμαστε, να ονειρευόμαστε, να υποσχόμαστε το «μετά».

 

 

Παράλληλα, η Hyundai και τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία εξακολουθούν να εργάζονται με την προστασία πελατών, συνεργατών και συναδέρφων να παραμένει η πρώτη της προτεραιότητα. Μπορείτε να επισκεφτείτε το δίκτυο των συνεργείων με την κατηγορία Β2, ενώ πλήρης και λειτουργική είναι η Οδική Βοήθεια που παρέχει σε κατόχους νέων αυτοκινήτων Hyundai 24 ώρες το 24ώρο.

Την ίδια στιγμή, επεκτείνεται αυτόματα και δωρεάν έως τις 31 Μαΐου 2020 η εργοστασιακή εγγύηση πελατών Hyundai που λήγει μεταξύ 1ης Μαρτίου και 30ης Μαΐου 2020. Τέλος, πραγματοποιείται εξυπηρέτηση σε κάθε ερώτημα πελάτη δια τηλεφώνου από τις εκθέσεις της Hyundai.

Οι Πελάτες μπορούν να αναζητήσουν τα στοιχεία επαφής του Δικτύου Hyundai στη διεύθυνση: https://www.hyundai.gr/hyundai-network/

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...