#μένουμε_σπίτι. #φρενάρουμε_τον_ιό. Και ετοιμαζόμαστε για το αύριο.

Μπορεί η ζωή να μοιάζει στάσιμη, αλλά είναι δεδομένο ότι θα ξεκινήσει πάλι. Εμείς προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις του σήμερα, προετοιμάζοντας το αύριο. Για όλους εσάς, τους αναγνώστες του GOCAR

  • -
  • -

Σίγουρα, στη συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, όλο αυτό που βιώνουμε σήμερα μοιάζει βγαλμένο από σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Όμως, η πανδημία του κορονοϊού που πλήττει τον κόσμο είναι απτή πραγματικότητα. Η λεγόμενη κανονικότητα που συχνά ακούμε γύρω μας, έχει διαταραχθεί πλήρως. Τις τελευταίες εβδομάδες έχουμε διαφοροποιήσει τη ζωή, την καθημερινότητα και τις συνήθειες μας, στην προσπάθεια να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά και τους συνανθρώπους μας από τον κορονοϊό. Το #μένουμε_σπίτι έγινε τρόπος ζωής για όλους και δικαιολογημένα.

Το ίδιο ισχύει και για όλους εμάς στο GOCAR. Από τις πρώτες ημέρες τις απαγόρευσης, τα σπίτια μας μετατράπηκαν σε χώρο εργασίας. Μπορεί να μην έχουμε τη δυνατότητα να βρεθούμε στους δρόμους, να οδηγήσουμε στις αγαπημένες μας διαδρομές, αλλά προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα και τις απαιτήσεις της εποχής. Και προσπαθήσαμε να αφουγκραστούμε τις επιθυμίες των αναγνωστών μας. Τις δικές σας επιθυμίες.

Η έγκυρη ενημέρωση παραμένει πρωταρχικός μας στόχος, με εξακριβωμένα ρεπορτάζ, διευρύνοντας μάλιστα την πληροφόρηση με ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν τον κορονοϊό και τις συνέπειές του, και όχι μόνο. Από την ειδησιογραφία δεν μπορούν να λείπουν τα νέα της αυτοκίνησης, όσο μειωμένα και αν είναι αυτή την περίοδο.
Την ίδια ώρα, επειδή το διαδίκτυο αποτελεί και ένα είδος... αγχολυτικού, προσπαθούμε να σας "ταξιδέψουμε" με θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν, με σημαντικές προσωπικότητες της Αυτοκίνησης και κατασκευές που μέχρι και σήμερα όλοι θαυμάζουμε. Βλέπετε, στόχος μας είναι να είμαστε κοντά σας και να σας κρατάμε συντροφιά. Είτε με τα βίντεο που αναρτούμε στο site και sτα social media, με προτάσεις για να "ξεφύγουμε", όπως οι car movies ή video games, είτε ακόμα και με τα σχέδια ζωγραφικής που βρίσκουμε για εσάς και τους μικρούς μας φίλους.

#μένουμε_σπίτι και #φρενάρουμε_τον_ιό είχαμε πει με μία φωνή όταν έγινε η έξαρση της πανδημίας. Αυτή ήταν και παραμένει η φιλοσοφία μας. Ο καιρός που θα βρεθούμε ξανά στους δρόμους δεν είναι μακριά. Τα σχέδια για το αύριο καταστρώνονται ήδη στο μυαλό μας και δεν είναι υπερβολικό να αναφέρουμε πως είναι μεγαλεπήβολα.
Όμως, δεν χρειάζεται βιασύνη. Το αύριο μπορεί να περιμένει για λίγο ακόμα. Και μέχρι τότε, το βίντεο που φτιάξαμε για εσάς και μας προτρέπει όλους να κάνουμε το σωστό, αποτυπώνει πλήρως τον τρόπο σκέψης και τη φιλοσοφίας μας.
Χρόνια πολλά, καλή Ανάσταση και μείνετε ασφαλείς.

#μένουμε_σπίτι
#φρενάρουμε_τον_ιό

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...