H ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι»

Με την παροχή αυτοκινήτων η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Περιστερίου

  • -
  • -

Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε., αποκλειστικός εισαγωγές Renault & Dacia στην Ελλάδα, κάνει πράξη τη φιλοσοφίας της Renault «Passion for life», στηρίζοντας στη μάχη κατά του κορονοϊού το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι» του Δήμου Περιστερίου. Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του προγράμματος παρέχει ένα Renault Clio και ένα Dacia Dokker. Με αυτό τον τρόπο η εταιρεία διευκολύνει τις μετακινήσεις του προσωπικού που έχει αναλάβει το συγκεκριμένο δύσκολο έργο, υποστηρίζοντας έμπρακτα τις προσπάθειες υποστήριξης κοινωνικών δράσεων για την βοήθεια των ευπαθών ομάδων.

Ο Δήμος Περιστερίου, ο 3ος πολυπληθέστερος Δήμος της Αττικής, έχει εντάξει στις τακτικές δράσεις του για την υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων του Δήμου, και όχι μόνο για την συγκεκριμένη περίοδο, το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ηλικιωμένα άτομα και άτομα με ειδικές ανάγκες, και περιλαμβάνει την παροχή κατ’ οίκον υπηρεσιών που σχετίζονται με τις ειδικότητες του Κοινωνικού Λειτουργού, του Νοσηλευτή, καθώς και υπηρεσίες οικογενειακής βοήθειας.

Τα αυτοκίνητα παρέλαβαν, από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. στο Περιστέρι, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος Περιστερίου και Αντιδήμαρχος Πόλης, κ. Βασίλης Μπέτσης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Κέντρων Φιλίας κ. Γιώργος Τσαλίκης και ο Αντιδήμαρχος Ψηφιακής Πολιτικής και Καινοτομίας κ. Γιώργος Τσίνας. Η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ, θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις και σκοπούς που λειτουργούν προς αυτή την κατεύθυνση. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...