Πετάει το Swift; Πετάει! (video)

Για να πιστέψεις τον τρόπο με τον οποίο απογειώθηκε ένα Suzuki Swift στην Πολωνία, θα πρέπει να δεις το βίντεο

  • -
  • -

Η πανδημία του κορονοϊού έχει σαν αποτέλεσμα να μειωθεί δραματικά η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους όλων των πόλεων. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι μπορεί κανείς να οδηγεί όπως θέλει και χωρίς να υπακούει τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Πόσω μάλλον να βρίσκεται πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου έχοντας καταναλώσει αλκοόλ!
Κάτι που δεν έκανε ένας οδηγός στην Πολωνία. Οδηγώντας ένα Suzuki Swift κινούταν με μεγάλη ταχύτητα μέχρι τη στιγμή που πλησίασε σε roundabout. Χωρίς να κόψει καθόλου και με μεγάλη ταχύτητα έπεσε στο roundabout με αποτέλεσμα το Swift να εκτοξευθεί στον αέρα και να εξαφανιστεί από την εικόνα. Η ταχύτητα και ο τρόπος με τον οποίο το ιαπωνικό σούπερ μίνι απογειώθηκε είναι ασύλληπτος και θυμίζει σκηνή από χολιγουντιανή ταινία.

Όπως ενημέρωσε η αστυνομία, το αυτοκίνητο προσγειώθηκε σε ένα κτίριο και εν συνεχεία σε ένα νεκροταφείο, με τον οδηγό να απεγκλωβίζεται τραυματισμένος - είναι πραγματικά θαύμα που έζησε! Ο 41χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και σύμφωνα με την αστυνομία είναι σχεδόν σίγουρο ότι είχε κάνει χρήση αλκοόλ.
Όσο σκληρό και αν είναι το παραπάνω βίντεο, καλό είναι να μας θυμίζει πόσο επικίνδυνος είναι ο συνδυασμός του ποτού και της οδήγησης. Όχι μόνο για τον ίδιο μας τον εαυτό, αλλά και για τους υπόλοιπους γύρω μας.

 

Πηγή: Polish Radio SA, Telewizja Aleksandrów Łódzki

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...