Το όραμα των σπουδαστών της Skoda

Είκοσι σπουδαστές της ακαδημίας της Skoda ετοιμάζονται να παρουσιάσουν το 7ο πρωτότυπο τους, με το οποίο θα εκφράσουν το όραμα τους για την spider έκδοση του Scala

  • -
  • -

Τα προηγούμενα χρόνια η Skodaείχε παρουσιάσει μία σειρά πρωτοτύπων, τα οποία αποτελούν δημιουργία νεαρών σπουδαστών της τσέχικης εταιρείας. Φέτος, μία ομάδα 20 φοιτητών ετοιμάζεται να παρουσιάσει το 7ο πρωτότυπο που είναι αποτέλεσμα της ακαδημίας της Skodaκαι θα αποτελεί μία ανοικτή έκδοση του Scala! Οι νεαροί σπουδαστές βρέθηκαν στο σχεδιαστικό τμήμα της Skodaκαι με τον επικεφαλής OliverStefaniέβαλαν τις ιδέες τους στο χαρτί. Το πρωτότυπο ακόμα δεν έχει ονομαστεί από την ομάδα, βρίσκεται στο στάδιο της κατασκευής και αναμένεται να παρουσιαστεί τον Ιούνιο.

Οι σπουδαστές θα έχουν την υποστήριξη έμπειρων μηχανικών της Skoda, ενώ χρησιμοποιούν τους χώρους στα κεντρική της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας στην MladaBoleslav. Ο λόγος που επέλεξαν το Scalaέγκειται στο γεγονός ότι πρόκειται για ένα σημαντικό μοντέλο της Skoda και θέλουν να αναδείξουν μία διαφορετική πλευρά του. Οι γραμμές του αυτοκινήτου θα γίνουν πιο επιθετικές, ενώ θα προσπαθήσουν να του προσφέρουν ακόμα περισσότερο δυναμικά χαρακτηριστικά δίνοντας έμφαση στο σπορ χαρακτήρα. Θυμίζουμε, ότι η πρώτη φορά που η Skodaέδωσε την ευκαιρία σε σπουδαστές να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ένα πρωτότυπο, ήταν πίσω στο μακρινό 2014.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...