Δύο νέα plug-in υβριδικά SUV στους τιμοκαταλόγους του GOCAR

Δείτε αναλυτικά τιμές & εξοπλισμούς για τα νέα DS 7 Crossback E-Tense και Grandland X Hybrid4 που προσφέρουν επιδόσεις και τετρακίνηση με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση

  • -
  • -

Διαθέσιμες στην ελληνική αγορά είναι οι plug-in υβριδικές και τετρακίνητες εκδόσεις δύο μεσαίων SUV: του DS 7 Crossback και του Opel Grandland X. Στους τιμοκαταλόγους του GOCAR μπορείτε να βρείτε τιμές και αναλυτικό εξοπλισμό για όλες τις εκδόσεις των δύο SUV. Πατήστε πάνω στο όνομα του αυτοκινήτου ή τη φωτογραφία για να τα δείτε αναλυτικά.


DS 7 Crossback E-Tense 4x4

Εφοδιάζεται με τον 1.6 turbo 200 ίππων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ, ένα σε κάθε άξονα. Η συνδυαστική ισχύς ανέρχεται σε 300 ίππους και η ροπή σε 520 Nm. Τo premium υβριδικό SUV εφοδιάζεται με ένα drive-by-wire αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (ΕΑΤ8). Η μπαταρία ιόντων λιθίου, χωρητικότητας 13,2kW, προσφέρει αυτονομία 58 km. Η μέση κατανάλωση είναι μόλις 1,3 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 30 g/km.


Opel Grandland X Plug-in Hybrid4

Ανάλογα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά και του Grandland X Hybrid4: 1.6 turbo βενζίνης 200 ίππων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Ο εμπρός ηλεκτροκινητήρας είναι ενσωματωμένος σε ένα οκτατάχυτο, αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ ο δεύτερος ηλεκτροκινητήρας, ο μετατροπέας και το διαφορικό είναι ενσωματωμένα στον πίσω άξονα, χαρίζοντας κίνηση σε όλους τους τροχούς.


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ


ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...