Online μουσείο από τη Citroen

Μέσω της διαδραστικής ιστοσελίδας ο χρήστης μπορεί να συστηθεί με την ιστορία της μάρκας

  • -
  • -

Η ψηφιακή εποχή «αγκαλιάζει» κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας και ο χώρος του αυτοκινήτου δεν θα μπορούσε ν’ αποτελεί εξαίρεση. Μία, λοιπόν, από τις μάρκες που προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα είναι η Citroen, η οποία λανσάρει ένα… online μουσείο.

Πρόκειται γία μια εντυπωσιακή διαδραστική ιστοσελίδα που να έρχεται να αλλάξει την εικόνα που έχουμε για την πληροφορία μέσω του διαδικτύου για τα αυτοκίνητα της γαλλικής μάρκας. Χαρακτηριστικά όπως η τόλμη και η καινοτομία, είναι βασικά στοιχεία του DNA της Citroen και, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 Χρόνων από την ίδρυσή της, δημιούργησε το πρώτο διαδραστικό site με πληροφοφρίες για όλα τα ιστορικά, πρωτότυπα, αγωνιστικά μοντέλα από την ιστορία της, καθώς και για τον ιδρυτή της Andre Citroen.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ CITROEN C5 AIRCROSS 1.5 BLUEHDi 130 PS EAT8

Από το πρώτο αυτοκίνητο μαζικής παραγωγής το 1919, έως και το ελικόπτερο Citroën του 1975, στo πλαίσio της εξέλιξής της στον τομέα των μετακινήσεων,  ο χρήστης μπορεί να δει διάφορες λεπτομέρειες τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των οχημάτων μέσω 360ο προβολής.

Επιπροσθέτως, μπορεί να αντλήσει πληροφορίες για τις καινοτομίες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, καθώς και να ακούσει μια σειρά από ηχητικά όπως είναι η μίζα και ο κινητήρας σε λειτουργία, η κόρνα, το φλας, το κλείσιμο της πόρτας και πολλά άλλα! Ο χρήστης μπορεί να συστηθεί με τις νέες υπηρεσίες της Citroen στο www.citroenorigins.gr, ενώ για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα https://www.citroen.gr/.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...