Δημοφιλέστερο μικρό SUV στην Ελλάδα το Volkswagen T-Roc!

Υψηλές πωλήσεις κατέγραψε και το μικρότερο SUV στη γκάμα της γερμανικής μάρκας, το T-Cross

  • -
  • -

Στις 806 μονάδες ανήλθαν το πρώτο εξάμηνο του 2019 οι ταξινομήσεις του compact SUV της Volkswagen, T-Roc, το οποίο αναδείχθηκε σε δημοφιλέστερο μοντέλο της κατηγορίας του (B-SUV), με το μερίδιό του να αποτυπώνεται στο 11,54%.

Το Τ-Roc είχε φροντίσει να δώσει από νωρίς τα διαπιστευτήριά του, καθώς λίγο μετά το λανσάρισμά του απέσπασε τον τίτλο “Best in Class”, αναδεικνυόμενο σε ασφαλέστερο compact SUV στις δοκιμές του Euro NCAP.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN T-ROC 1.5 TSI EVO 150 PS


Διακρίνεται για τη μοντέρνα σχεδίασή του και την κουπέ αποπνέουσα «διάθεση», καθώς και για την πληθώρα συστημάτων ασφαλείας. Μπορεί να φιλοξενήσει 5 άτομα και τις αποσκευές τους, ενώ διατίθεται σε πλήρη γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου, με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 68 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 68 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Αισθητή την παρουσία του έχει κάνει και το μικρότερο compact SUV της γερμανικής μάρκας, το ολοκαίνουριο T-Cross, το οποίο σε, ουσιαστικά, μόλις ένα δίμηνο παρουσίας στην ελληνική αγορά,  οι πωλήσεις του σε επίπεδο πρώτου εξαμήνου ανήλθαν σε 216 μονάδες (με μερίδιο 5% τον Ιούνιο).

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN T-CROSS 1.0 TSI 115 PS DSG

Συνδυαστικά, τέλος, τα δύο μοντέλα καθιστούν τη Volkswagen σε δημοφιλέστερη μάρκα στην Ελλάδα στην κατηγορία των μικρών SUV, το διάστημα Ιανουάριου-Ιούνιου 2019, με ποσοστό που πλησιάζει το 15%.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...