“Τάπα” στον δικυκλιστή James Harden από την αστυνομία της Σαγκάης (video)

Ο superstar του NBA παραβίασε τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας

  • -
  • -

Πριν ακόμη καταφέρει να συνέλθει από το… χαστούκι της ανάδειξης του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε MVP του NBA, o James Harden έπρεπε να αντιμετωπίσει και τις τοπικές αστυνομικές αρχές της Σανγκάης.

Στο πλαίσιο διαφημιστικής περιοδείας του με τη γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas στην Κίνα, το περασμένο Σάββατο, ο άσσος των Houston Rockets επέλεξε να διανύσει έναν δρόμο 4,4 χιλιομέτρων, στο κάθισμα ενός ηλεκτρικού σκούτερ.

Τότε, έκπληκτοι οι περιστατικοί είδαν τον «Μούσια» να λαμβάνει σήμα από την τροχαία, ζητώντας του να κινητοποιήσει το όχημά του, καθώς είχε παραβιάσει τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας που ισχύουν στην πολυπληθέστερη χώρα του κόσμου.

Αφορμή του συμβάντος φαίνεται πως τέθηκε η αβλεψία του Harden να φορέσει κράνος, γεγονός, που σύμφωνα με μαρτυρίες περιστατικών, οδηγήσαν τις αστυνομικές αρχές στην κατάσχεση του σκούτερ του.

Όπως φαίνεται και σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο James Harden δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την έκπληξή του, αδυνατώντας να κατανοήσει τον λόγο που τον σταμάτησαν.

«Harden, ένας θρύλος… με καταιγιστική καριέρα! Ο Kawhi (Leonard) δεν μπόρεσε να τον σταματήσει, ο Durant επίσης. Παρόλα αυτά, η τροχαία της Σαγκάης τα κατάφερε. Σταμάτα και υπάκουσε στα σήματα. Η τροχαία της Σαγκάης, η καλύτερη στον κόσμο, ξέρει πως να σταματήσει τον Χάρντεν», ήταν ένα από τα σαρκαστικά σχόλια των περαστικών, οι οποίοι θεωρούν πως ο superstar των Ρόκετς, έλαβε ένα μάθημα που θα το θυμάται για πάντα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...