Εντυπωσιάζει το νέο αρχηγείο της Cupra!

Η «καρδιά» της νέας έδρας της μάρκας θα… χτυπά για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό

  • -
  • -

Λίγους μήνες μετά τη γνωστοποίηση της ομάδας που θα «τρέχει» την Cupra και την αύξηση του προσωπικού κατά 50%, η μάρκα προχωρά στην κατασκευή του νέου της αρχηγείου, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες του το πρώτο τρίμηνο του 2020, στο Μαρτορέλ της Ισπανίας.

Στόχος της μάρκας, όπως ανακοίνωσε o Διευθύνων Σύμβουλος της Cupra, Wayne Griffiths, στο περιθώριο της δεύτερης «στάσης» του SEAT & CUPRA on Tour, στο Λίβερπουλ, είναι «η εδραίωση της Cupra ως ανεξάρτητου οργανισμού και ο διπλασιασμός των πωλήσεων τα επόμενα δύο έως τέσσερα χρόνια, έχοντας τις δικές μας εγκαταστάσεις».

ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΤΟ CUPRA ATECA ΤΩΝ 300 ΙΠΠΩΝ


Οι τελευταίες θα δεσπόζουν δίπλα στα κεντρικά γραφεία της SEAT και θα συνιστούν ένα κτήριο πολλαπλών χρήσεων, η καρδιά του οποίου θα «χτυπά» για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ως εκ τούτου ο σχεδιασμός του αρχηγείου της Cupra θα εμπνέεται από τη μορφή ενός αγωνιστικού paddock και θα χωρίζεται σε δύο ορόφους που θα φιλοξενήσουν τα τμήματα πωλήσεων, μάρκετινγκ, αγορών και οικονομικών. Επιπροσθέτως έχει προνοηθεί να υπάρχει ένα μεγάλο αίθριο και μια επιβλητική βεράντα όπου και θα φιλοξενούνται εκδηλώσεις και παρουσιάσεις μοντέλων.

Επίσης, έργα πραγματοποιούνται και στο κτήριο της Seat Sport, το οποίο χρησιμοποιείτο ως τα προσωρινά κεντρικά γραφεία της εταιρείας. Αυτές οι εγκαταστάσεις 16.000 τετραγωνικών μέτρων αναδιαμορφώνονται στο CUPRA Racing Factory, όπου θα αναπτυχθούν τα τα νέα αγωνιστικά αυτοκίνητα της μάρκας, ενώ εκεί θα προετοιμαστεί για το ντεμπούτο του και το μοναδικό CUPRA e-Racer.

Ακόμη, η Cupra θα απολαμβάνει και έναν ειδικό χώρο στην Casa Seat, το νέο πολυλειτουργικό κτήριο της εταιρείας στην καρδιά της Βαρκελώνης. Σημειώνεται πως το δίκτυο διανομής της CUPRA αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένους χώρους που βρίσκονται σε επιλεγμένους αντιπροσώπους της SEAT.

Η μάρκα αυτή τη στιγμή διαθέτει 222 CUPRA Corners και θα ολοκληρώσει την υλοποίησή τους μέχρι το τέλος του έτους φτάνοντας τα 245 CUPRA Corners, που αντιπροσωπεύουν το 20% του δικτύου της SEAT. Σύντομα, βέβαια, θα έχει και τα δικά της αποκλειστικά καταστήματα-ναυαρχίδες εκτός αντιπροσωπειών της Seat.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...