Η πιο εντυπωσιακή αποτροπή ατυχήματος που έχει καταγραφεί σε κάμερα (video)

Αντανακλαστικά που θα ζήλευε και οδηγός αγώνων

  • -
  • -

Με ποια λογική να επιχειρήσει κανείς μια αναστροφή 180 μοιρών σε έναν δρόμο με μηδενική ορατότητα και συνεχείς στροφές;

Η συγκεκριμένη απορία αναδύεται στο μυαλό όλων παρακολουθώντας το βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ένας οδηγός από τις ΗΠΑ. Σ’ αυτό απεικονίζεται ένα Mitsubishi EVO να «αλωνίζει» σε έναν «δαιδαλώδη» δρόμο, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Εξίσου επικίνδυνη, ωστόσο, προβάλλει και η συμπεριφορά του οδηγού ενός μαύρου οχήματος, ο οποίος, λίγα μέτρα μετά από στροφή, είχε ακινητοποιήσει το όχημά του στην μέση του δρόμου, έτοιμος να πραγματοποιήσει αναστροφή!

Η υψηλή ταχύτητα που είχε αναπτύξει ο οδηγός του EVO, «πλαισιωμένη» με την αβλεψία εκείνου με το μαύρο αυτοκίνητο, δημιούργησε τις «ιδανικές» συνθήκες για ένα ατύχημα με σοβαρές συνέπειες.

Το απευκταίο, ωστόσο, απετράπη χάρη στα αντανακλαστικά του ανθρώπου που καθόταν πίσω από το τιμόνι του ιαπωνικού μοντέλου, τα οποία θα ζήλευε ακόμη και ένας έμπειρος οδηγός αγώνων.

Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο οδηγός του EVO δεν μπόρεσε να «κρύψει» το σοκ που βίωσε, το οποίο αποτυπώνεται στο πρόσωπό του, όταν στάθμευσε το αυτοκίνητό του λίγα μέτρα μακριά.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...