Opel: Επανένωση με τη ρωσική αγορά

Grandland X, Zafira Life και Vivaro τα τρία μοντέλα που θα διατεθούν

  • -
  • -

Στην επέκταση των εξαγωγών της προχωρά η Opel, αναβιώνοντας την παράδοσή της στη ρωσική αγορά.

Η γερμανική μάρκα θα διαθέσει στη Ρωσία τρία μοντέλα, το Grandland X (παραγωγής Eisenach) και τα νέα Zafira Life και Vivaro (ρωσικής παραγωγής), μέσω επιλεγμένων τοπικών διανομέων. Αρχικά, 15 - 20 διανομείς στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας θα ενταχθούν στο δίκτυο της Opel, με τον αριθμό σύντομα να υπερδιπλασιάζεται.

Η επέκταση των εξαγωγών αποτελεί πυλώνα του στρατηγικού σχεδίου PACE! της Opel/Vauxhall, που θα βοηθήσει την εταιρία να επιτύχει βιώσιμη κερδοφορία. Η απόφαση επιστροφής στη Ρωσική αγορά – μία αγορά στρατηγικής σημασίας για έναν παγκόσμιο κατασκευαστή αυτοκινήτων – αποτελεί τμήμα αυτού του σχεδίου το οποίο στοχεύει στην ανάπτυξη της μάρκας στην Ευρώπη και στις παγκόσμιες αγορές. Στόχος είναι, μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020, το 10% του όγκου πωλήσεων της Opel να παράγεται εκτός Ευρώπης. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η μάρκα θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της στις εξαγωγικές αγορές σε Ασία, Αφρική και Νότιο Αμερική, όπου είναι ήδη παρούσα, ενώ παράλληλα θα δραστηριοποιηθεί σε 20 νέες εξαγωγικές αγορές μέχρι το 2022.

«Η σημαντική αύξηση των κερδοφόρων εξαγωγών μας είναι από τους βασικούς πυλώνες του στρατηγικού μας σχεδίου PACE!. Σημειώνουμε αισθητή πρόοδο σε αυτό τον τομέα» δήλωσε ο CEO της Opel, Michael Lohscheller

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...