Kimi Raikkonen και Antonio Giovinazzi στο ‘θρυλικό’ κέντρο δοκιμών της Alfa Romeo

Οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing έκατσαν πίσω από το τιμόνι των Giulietta Veloce, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio

  • -
  • -

Στο θρυλικό κέντρο δοκιμών της Alfa Romeo, Balocco Proving Ground, βρέθηκαν οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007, Kimi Raikkonen, και o Ιταλός Antonio Giovinazzi, όπου και έκατσαν πίσω από το τιμόνι των Giulietta Veloce, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio.

Η μέρα τους ξεκίνησε από την μήκους 5,6 km διαδρομή "Alfa Romeo Track", η οποία προσφέρει την αίσθηση μιας πραγματικής πίστας της Formula 1 και αποτελεί το ιδανικό πεδίο για να παρουσιαστούν τα χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων. Πρόκειται για το ίδιο σημείο όπου η ιστορική Autodelta, το αγωνιστικό τμήμα της Alfa Romeo, δημιούργησε τα πρώτα μοντέλα. Σημαντικές διακρίσεις για την ιταλική μάρκα αποτελούν τα δύο πρώτα Παγκόσμια Πρωταθλήματα της Formula 1, το 1950 με τον Nino Farina να οδηγεί την Alfa Romeo 158 και την επόμενη χρονιά με τον Juan Manuel Fangio και την Alfa Romeo 159.   

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO GIULIA VELOCE 2.2D Q4


Οι εκδόσεις Quadrifoglio, με το περίφημο τετράφυλλο τριφύλλι, αποτελούν τον «φιλοσοφικό πυρήνα» της Alfa Romeo και είναι εφοδιασμένες με τον V6 bi-Turbo βενζινοκινητήρα των 2,9 λίτρων, ο οποίος εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Ferrari, διαθέτουν 510 ίππους και 600Nm ροπής.

Δίπλα στα δύο αυτοκίνητα που έχουν καθορίσει τη σύγχρονη εικόνα της μάρκας, η νέα γενιά της Giulietta εξελίχθηκε διατηρώντας όμως στο ακέραιο τον σπορ χαρακτήρα της.  Σχεδιασμένη για όσους αναζητούν στιλ, ασφάλεια και απόλαυση, η Giulietta αποτελεί την ιδανική επιλογή. Η έκδοση Veloce, που οδήγησαν οι Räikkonen και Giovinazzi,  είναι εφοδιασμένη στο βασικό εξοπλισμό της με μία σειρά στοιχείων που έλκουν την καταγωγή τους από τον χώρο των αγώνων.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...