Εστιάζει στην Ευρώπη η Mitsubishi Motors

Το πρώτο δομικό στοιχείο της Mitsubishi Motors Europe είναι ένας οργανισμός που εστιάζει στους δείκτες απόδοσης και τις ανάγκες των πελατών

  • -
  • -

Στην ίδρυση ενός ολοκληρωμένου οργανισμού Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην Ευρώπη προχωρά η Mitsubishi Motors Corporation, πέραν των υφιστάμενων δραστηριοτήτων της After Sales, Ανταλλακτικών και Logistics.

Ενισχυμένος οργανισμός στην Ολλανδία

Το πρώτο δομικό στοιχείο της Mitsubishi Motors Europe είναι ένας οργανισμός που εστιάζει στους δείκτες απόδοσης και τις ανάγκες των πελατών και κατανέμεται σε δύο περιοχές της Ολλανδίας:

-Ο λόγος για την περιοχή Amstelveen, κοντά στο Άμστερνταμ που θα στεγάζεται το γραφείο του Προέδρου & CEO, Bernard Loire, το ενισχυμένο τμήμα Πωλήσεων & Μάρκετινγκ, το Νομικό Τμήμα και ο τομέας Δημοσίων Σχέσεων (PR).

-Η ετέρα περιοχή είναι το Born, όπου βρίσκεται το Ευρωπαϊκό Κέντρο Ανταλλακτικών (European Part Center), για τις δραστηριότητες After Sales, Χρηματοοικονομικών & Ελέγχου, Ανθρωπίνων Πόρων (Human Resources) και Πληροφορικής (IT).

Ενισχυμένος τομέας μοντέλων SUV + EV

Επιπροσθέτως, προκειμένου να τονωθεί η επιτυχημένη πορεία που διαγράφει η Mitsubishi Motors στην ευρωπαϊκή αγορά μέσω του Outlander PHEV, ιδρύθηκε και ένα ειδικό τμήμα Ηλεκτρικών Οχημάτων. Η διοικούσα αρχή της φίρμας αξιολογεί τη συγκεκριμένη ενέργεια ως ένα σημαντικό οργανωτικό βήμα εν όψει των επόμενων πρωτοβουλιών της MMC στον τομέα της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...