Νέες εκδόσεις για το Seat Mii

Απλουστεύεται η γκάμα του αυτοκινήτου πόλης

  • -
  • -

Πιο απλή γίνεται η διαδικασία επιλογής της ιδανικής έκδοσης του Mii, καθώς η Seat αποφάσισε να αλλάξει τα επίπεδα εξοπλισμού. Πλέον το αυτοκίνητο πόλης της ισπανικής μάρκας θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε πεντάθυρο αμάξωμα.

Το Seat Mii θα κυκλοφορεί στα επίπεδα εξοπλισμού Style, Chic και FR Line, τα οποία θα  μπορούν να συνδυαστούν με προαιρετικά πακέτα. Ο στάνταρ εξοπλισμός κάθε έκδοσης θα είναι πλουσιότερος: π.χ. το Mii Style θα φέρει κλιματισμό, σύστημα πολυμέσων με Bluetooth, USB, κάρτα SD και συνδεσιμότητα smartphone.  Το Chic προσθέτει ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, δερμάτινο τιμόνι και επιλογέα ταχυτήτων, ηχοσύστημα BeatsAudio κ.α. Τέλος, στο Mii FR Line προστίθενται ζάντες 16 ιντσών, σπορ ανάρτηση, σκούρες επενδύσεις καθισμάτων με κόκκινες λεπτομέρειες.

Οι παραπάνω εκδόσεις θα μπορούν να συνδυαστούν με τα πακέτα Easy Flex (με διπλό χώρο αποσκευών), Winter (θερμαινόμενα καθίσματα, ηλεκτρικοί και θερμαινόμενοι καθρέπτες) και Sensoric (cruise control, αισθητήρες παρκαρίσματος, φωτός και βροχής, φώτα ημέρας LED).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...