Έχεις χρόνο για να φτιάξεις LEGO με 3.599 τουβλάκια;

Δώρο για τα γενέθλιά του παιδιού σας;

  • -
  • -

Πριν από περίπου πέντε μήνες, η Bugatti δήλωσε ότι θα υπάρξει μια πιο… προσιτή Chiron στην αγορά, η οποία θα κατασκευάζεται από τουβλάκια LEGO. Η επίσημη αποκάλυψη έχει προγραμματιστεί σε λίγες ημέρες, αλλά κάποιος δεν κράτησε την χαρά του και μοιράστηκε μία φωτογραφία με τον υπόλοιπο κόσμο. Η διαρροή δείχνει τη δίχρωμη Bugatti Chiron με το εσωτερικό να είναι χρώματος κρεμ.

Σίγουρα θα σε απασχολήσει αρκετές ώρες, μιας και το υπεραυτοκίνητο της Bugatti αποτελείται από… 3.599 τουβλάκια LEGO, δηλαδή είναι 599 παραπάνω από το δημοφιλέστερο μέχρι σήμερα LEGO Technic: 911 GT3 RS. Δεν υπάρχει ακόμα ενημέρωση για το κόστος του συγκεκριμένου προϊόντος, που είναι λογικό μιας και δεν κυκλοφόρησε επίσημα στην αγορά. Αφού όμως η Porsche πωλείται έναντι 299 δολαρίων, τότε δεν αποκλείεται η τιμή της Chiron να αγγίζει τα 350 δολάρια ή και περισσότερα.

Η πιο προσιτή Bugatti Chiron στον κόσμο θα αποκαλυφθεί την πρώτη Ιουνίου από τον πρόεδρο, Stephan Winkelmann και τον CEO της LEGO στην Δανία. Μάλιστα, θα μπορείτε να δείτε live την παρουσίαση από ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...