Η εμπειρία OnStar στην Οpel Σφακιανάκης

Γνωρίστε τις μοναδικές υπηρεσίες προσωπικού συμβούλου και σύνδεσης Wi-Fi

  • -
  • -

Την ευκαιρία να διαπιστώσουν όσα μπορεί να προσφέρει η υπηρεσία OnStar αλλά και να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές, δίνει μέχρι τις 15 Ιουλίου στους πελάτες της η Opel Σφακιανάκης.

Στα δύο καταστήματα στη Λεωφ. Κηφισίας 57 στο Μαρούσι και στη Λεωφ. Λαυρίου 81 στα Γλυκά Νερά, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν όλες τις λεπτομέρειες για τον προσωπικό σύμβουλο της Opel αλλά και να κερδίσουν τριπλά: Δωρεάν Συνδρομή OnStar και WiFi, 5 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, Χρηματοδότηση για αγορά αυτοκινήτου με επιτόκιο 6.5%

Το OnStar εντοπίζει κλεμμένα αυτοκίνητα, καλεί σε άμεση βοήθεια όταν αυτό είναι αναγκαίο, μπορεί να ξεκλειδώσει το όχημα από απόσταση, να «κατεβάζει» προορισμούς απευθείας στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, να πραγματοποιεί σε πραγματικό χρόνο διαγνωστικούς ελέγχους, ακόμη και να στέλνει emails για την κατάσταση του οχήματος. Η γκάμα των υπηρεσιών διευρύνθηκε πρόσφατα με κράτηση ξενοδοχείου και εύρεση πάρκινγκ, αλλά και με το Wi-Fi hotspot στο οποίο μπορούν να συνδεθούν έως 7 συσκευές.

Οι εκθέσεις είναι ανοικτές τις καθημερινές 9 πμ – 8.30 μμ και το Σάββατο 9 πμ – 2.30 μμ


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...