Χρονιά ορόσημο για τη Hyundai

Περισσότερα από 23 εκατομμύρια αυτοκίνητα έχουν περάσει από τη γραμμή παραγωγής της Hyundai

  • -
  • -

Η Hyundai Motor φέτος συμπλήρωσε τις τέσσερις δεκαετίες ενεργούς δράσης με μεγάλη εξαγωγική δραστηριότητα. Από το 1976 έως σήμερα έχει διαθέσει στην Παγκόσμια αγορά, σε 184 χώρες, περισσότερα από 23 εκατομμύρια οχήματα.

Η εξέλιξη μεγάλη όλα αυτά τα χρόνια, με μοντέλα όπως το αρχικό Pony έως το σπουδαίο για τη Hyundai και την Παγκόσμια αγορά Ioniq. Σήμερα η Hyundai εξάγει 1,15 εκατομμύρια οχήματα ετησίως ή αν θέλετε 3.150 οχήματα την ημέρα.

Σε μια εκδήλωση για τον εορτασμό της συμπλήρωσης της τέταρτης δεκαετίας ορόσημο στην πόλη Guayaquil της Δημοκρατίας του Ισημερινού (Εκουαδόρ) – η χώρα που πραγματοποιήθηκε η πρώτη εξαγωγή της Hyundai Motor ο Αντιπρόεδρος και επικεφαλής επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο της Hyundai Motor Company, κ. Zayong Koo, Vice President, δήλωσε: «Δεδομένου ότι οι εξαγωγές ξεκίνησαν πριν από 40 χρόνια, ο πρωτοποριακός τρόπος σκέψης της Hyundai Motor την ανέδειξε σε μία από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες μάρκες στον κόσμο. Με τέτοια σταθερή ανάπτυξη, αναμένουμε ότι θα εξελιχθούμε από μια εταιρεία παραγωγής αυτοκίνητων, σε έναν πάροχο υπηρεσιών αυτοκίνησης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το Ioniq, το ηλεκτρικό-υβριδικό μοντέλο της Hyundai

Με αφορμή την ιστορική αυτή στιγμή, η Hyundai Motor κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασε μια σειρά από 26 ιστορικά και σύγχρονα οχήματα. Με σκοπό να αναδειχθεί η εξαγωγική ιστορία της Hyundai στη γκάμα των αυτοκινήτων που παρουσιάστηκε, περιλαμβάνονταν δύο μοντέλα Pony, τα νέα SUVs Tucson και Santa Fe, καθώς και τα πρωτοποριακά οχήματα IONIQ (υβριδικό, plug-in υβριδικό και πλήρως ηλεκτρικό).

Η Hyundai Motor αποτελεί την έκτη ισχυρότερη μάρκα αυτοκινήτων στον κόσμο και την 35η ισχυρότερη μάρκα συνολικά σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τις τελευταίες βαθμολογίες της Interbrand. Διανύοντας μια ακόμη δύσκολη χρονιά για την αυτοκινητοβιομηχανία, η συνολική αξία της μάρκας Hyundai Motor αυξήθηκε κατά 11,1% σε σχέση με το 2015, φθάνοντας τα 12,6 δις δολάρια και καθιερώνοντας τη θέση της ανάμεσα στις ισχυρότερες μάρκες στον πλανήτη.

Η μάρκα Hyundai έχει προσανατολισθεί για να επιτύχει ακόμη υψηλότερους στόχους με το λανσάρισμα του Ioniq - το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που προσφέρει τρία εναλλακτικά συστήματα κίνησης : υβριδικό, plug-in και πλήρως ηλεκτρικό σε έναν ενιαίο τύπο αμαξώματος, δίνοντας τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό για πιο προσιτή και απολαυστική οδήγηση με χαμηλές έως μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Το 2017, τα υψηλής απόδοσης Hyundai Ν αυτοκίνητα θα έρθουν στην αγορά και το μέλλον της αυτοκίνησης επικεντρώνεται στο «IONIQ Project» που θα συνεχίσει να πιέζει τα όρια της αυτοκινητοβιομηχανίας, κινώντας τη Hyundai Motor σε νέους ορίζοντες της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Hyundai RN30 κοιτώντας στα μάτια το Focus RS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...