Πόσο πωλείται η λιμουζίνα του Πούτιν;

Μια μακριά θωρακισμένη Mercedes-Benz S600 Pullman θα αποχωριστεί ο Βλαντιμίρ Πούτιν

  • -
  • -

Μπορεί ο Barrack Obama να προτιμάει την «ειδική» Cadillac επονομαζόμενη και ως «Το Κτήνος», ωστόσο οι ηγέτες της Ευρώπης προτιμούν τα εγχώρια προϊόντα με το αστέρι της Mercedes-Benz να έχει τη μερίδα του λέοντος και φυσικά παρόμοιες εντυπωσιακές προδιαγραφές, όπως αρμόζουν σε έναν πρόεδρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ   Αυτή είναι η λιμουζίνα «κτήνος» του Ομπάμα

Το αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και τώρα βρίσκεται στις σελίδες του γερμανικού «mobile» είναι μια Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard. Αυτή η λιμουζίνα είναι το αυτοκίνητο του προέδρου αρκετά πριν ξεκινήσει ο σχεδιασμός του νέου αυτοκινήτου με κινητήρα Porsche, όσο και την BMW 7 Series που τράκαρε και σκοτώθηκε ο οδηγός του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ    Η λιμουζίνα του Πούτιν με κινητήρα Porsche

Η λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει βαριά θωράκιση, τρεις σειρές καθισμάτων και κινητήρα 6,0 λίτρων V12 με 400 ίππους. Αρκετή δύναμη σε απόλυτα νούμερα, αλλά με τα σημερινά δεδομένα όχι και τόσο εντυπωσιακή, αφού η Mercedes-Benz έχει πλέον και 2λιτρο κινητήρα με παρόμοια ισχύ. Η Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard έχει στο οδόμετρο 25.000 χιλιόμετρα και ο αντιπρόσωπος στη Ρωσία που έχει αναλάβει την πώλησή της ζητά 1.300.000 ευρώ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...