Έρχεται το νέο VW Amarok

Κυκλοφόρησαν τα πρώτα σκίτσα του επαγγελματικού μοντέλου της γερμανικής εταιρείας

  • -
  • -

Αυτά είναι τα πρώτα σκίτσα του ανανεωμένου Amarok, το οποίο θα παρουσιαστεί αρκετά αργότερα. Έτσι, όπως μαρτυρούν και τα επίσημα σχέδια της VW, το Amarok θα ανανεωθεί στα σημαντικά του σημεία, όπως το εμπρός μέρος, το εσωτερικό, το οποίο θα διαθέτει πιο ποιοτικά υλικά και νέα πιο εξελιγμένη τεχνολογία.

Με τη γερμανική εταιρεία να κρατά τα χαρτιά της κλειστά μέχρι αυτή τη στιγμή και χωρίς κάτι να είναι επίσημο, θα πρέπει να περιμένουμε το νέο Amarok να διαθέτει τα συστήματα ασφάλειας που βρίσκουμε και στα επιβατικά μοντέλα της φίρμας, όπως το Front Assist με City Emergency Braking και Pedestrian Monitoring, δηλαδή βοηθητικό εμπρός σύστημα με αυτόματο φρενάρισμα και αναγνώριση πεζών.

Σύμφωνα με τα σχέδια το ανανεωμένο Amarok διαθέτει πιο επιθετική εμφάνιση, με πιο σπορ προφυλακτήρες, πιο φαρδιά φτερά και φώτα LED. Τα τελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν ότι στη γκάμα των κινητήρων θα προστεθεί και ένας νέος, ενώ οι υπάρχοντες θα ρυθμιστούν εκ νέου ώστε να εκπέμπουν λιγότερους ρύπους, να έχουν χαμηλότερη κατανάλωση και παράλληλα καλύτερες επιδόσεις. Οι πωλήσεις το ανανεωμένου Volkswagen Amarok αναμένεται να ξεκινήσουν προς το τέλος του 2016.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...