Ένα ξεχωριστό ποδήλατο-αυτοκίνητο από τη Σουηδία (video)

Εντυπωσιακό πρότζεκτ για τους φίλους του αυτοκινήτου και του ποδηλάτου

  • -
  • -

Ένας μηχανικός από τη Σουηδία κατασκεύασε ένα εξαιρετικό δημιούργημα. Ήθελε να συνδυάσει τα προτερήματα ενός αυτοκινήτου με τη λειτουργία ενός ηλεκτρικού ποδηλάτου και τα κατάφερε. Ο Mikael Kjellman έφτιαξε το PodRide, το οποίο είναι ένα τετράτροχο όχημα για όλες τις εποχές και ο ίδιος το χρησιμοποιεί εδώ και ένα χρόνο.

Το PodRide βρίσκεται προς το παρόν σε πρωτότυπη μορφή και η κατασκευή του είναι αδιάβροχη και φέρει έναν μικρό χώρο αποσκευών στο πίσω τμήμα. Επίσης, μπορεί να ρυμουλκύσει ένα μικρό τρέιλερ ποδηλάτου για επιπλέον χώρο.

Σε περίπτωση που δυσκολεύεσαι με τα πεντάλ, το PodRide τροφοδοτείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 250-watt επιτρέποντας στο όχημα να ταξιδέψει έως και 25 km/h. Το συνολικό βάρος του είναι 70 κιλά και η αυτονομία του είναι 60 km, που είναι αρκετά για τις δουλειές μιας μέρας. Είναι πολύ ευέλικτο, τόσο στην κίνηση μέσα στην πόλη, όσο και στην “αποθήκευσή” του μιας και οι διαστάσεις του είναι περιορισμένες.

Για να γίνει η ιδέα του Mikael πραγματικότητα έχει ζητήσει δωρεές από όλο τον κόσμο. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στο οποίο εξηγεί πώς λειτουργεί το ξεχωριστό του τετράτροχο όχημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...