Νέα DS 4 Crossback & DS 5 στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015

Η DS συμβολίζει την πολυτέλεια και την επιστροφή της Γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην υψηλή κατηγορία

  • -
  • -

Εξήντα χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του DS 19 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το 1955, η γαλλική DS Automobiles παρουσιάζει στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 τη γκάμα των μοντέλων της στο ελληνικό κοινό. Η μάρκα DS Automobiles μετενσαρκώνει το πρωτοποριακό πνεύμα, το πάθος για καινοτομία και την τεχνογνωσία στη γαλλική πολυτέλεια.

DS 3

Ο βενιαμίν της γκάμας DS ενισχύει τον ‘Different Spirit’ χαρακτήρα του με ανανεωμένη γκάμα που περιλαμβάνει τους κινητήρες βενζίνης 1.2 lt PureTech με ισχύ έως 110 HP, καθώς και τους diesel BlueHDi 1.6 lt με 75 ΗΡ, 100 ΗΡ και 120 ΗΡ. Δατυμπανίζει την ξεχωριστή του προσωπικότητα με λεπτομέρειες που αιχμαλωτίζουν το βλέμμα, όπως η τεχνοκρατική μάσκα με τον μεγάλο αεραγωγό, τα ακροβολισμένα LED ημέρας εμπρός, τα πίσω φώτα 3D LED, τους διακριτικά φουσκωμένους προφυλακτήρες και θόλους, αλλά και την ηλεκτρικά ανοιγόμενη οροφή στην έκδοση Cabrio. Ο εσωτερικός φωτισμός και η προσεγμένη ποιότητα των υλικών της καμπίνας υποδέχονται τον επιβάτη σε ένα μοναδικό κόσμο. Ένα κόσμο που μπορεί να διαμορφωθεί μέσα από μια ευρύτατη γκάμα επιλογών.

 

DS 4 CROSSBACK

Η ανανέωση του DS 4 έκρυβε μια έκπληξη: το DS 4 Crossback. Το νέο Crossover είναι 30 mm ψηλότερο από την απλή έκδοση και ξεχωρίζει από τις μαύρες ζάντες, τα προστατευτικά τόξα στα φτερά, τις γκρι ράγες οροφής και τους 38 πιθανούς συνδυασμούς εξωτερικής εμφάνισης. Στο αναβαθμισμένο εσωτερικό ξεχωρίζει το σύστημα συνδεσιμότητας CarPlay με οθόνη αφής 7 ιντσών. Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει σε βενζίνη τον 1.2 lt PureTech 130 HP και σε diesel τον 1.6 lt BlueHDi 120 HP.

 

DS 5

Το ανανεωμένο DS 5 υιοθετεί τη νέα μάσκα με το μονόγραμμα DS στο κέντρο της. Αλλαγές έχουμε επίσης στα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες. Στο εσωτερικό συναντάμε ένα πιο μινιμαλιστικό στιλ σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, χάρη κυρίως στην οθόνη αφής του νέου infotainment. Όσον αφορά στους κινητήρες, το νέο DS5 εφοδιάζεται με τον diesel BlueHDi 1.6 lt των 120 ίππων, ενώ υπάρχει και η υβριδική τετρακίνητη έκδοση Hybrid 4.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...